Fatih Terim: “Wij gaan niet opgeven”


fatihterimnee
Fatih Terim, trainer van Galatasaray heeft na het duel tegen Erzurumspor de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik vind dat wij 2 punten hebben verloren, maar ik ben niet tevreden over het spel. Ik feliciteer trainer Mehmet (Özdilek) en zijn ploeg. Wij hadden kunnen winnen, maar als je zo’n onnodige tegendoelpunt krijgt, verandert alles. Wij hebben misschien wel op tijd reactie getoond, maar de rest kwam maar niet. Ook al hadden wij met 2-1 gewonnen, ik ben niet tevreden over het spel. Ik feliciteer hierbij Erzurumspor. Wij gaan niet opgeven. De race gaat verder.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (18) 


+: 3584
-: 0
R: 7572
Level 5

De race om de vCL is immers nog gaande!


+: 1198
-: 0
R: 1486
Level 5
38

Met een Marcao, en een dooie Onyekuru en gare wissels ga je het niet mee redden.

En dan heb ik het nog niet over Diagne.

Er moet een schoonmaak komen wil je volgend seizoen voor kampioen wilt voetballen, want met de huidige selectie ga je de top 3 niet eens redden.+: 3142
-: 0
R: 4852
Level 5
+1

Gebeurt al
Onyekuru gaat terug naar Everton
Ndiaye gaat terug naar Stoke
Mitroglou gaat terug naar Marseille
Semih gaat terug naar Praag
:P


+: 4671
-: 0
R: 5545
Level 5
+1

Haha beginnen we al weer over Marcao te praten. Een fout maakt je geen slechte speler. Luyindama en Marcao is wat je beste kunt hebben.

Ongeduldige fans.


+: 1198
-: 0
R: 1486
Level 5
+1
38

Logische dat we over Marcao praten, vind je niet ?

De zoveelste cruciale fout waar hij ons punten heeft genekt. EL tegen Benfica was ook niet best met zijn domme fout.

Luyindama vind ik stukken beter dan deze cöp genaamd Marcao, dat er mensen nog zijn zoals jou die hem steunen desondanks al zijn fouten achter elkaar maakt me zeer blij, was ik maar zo positief ingesteld als jou.

Adami kanser eder bunlar, dan heb ik het over de spelers van Galasaray.


+: 4671
-: 0
R: 5545
Level 5

EL en hier dat is twee fouten van Marcao maar hoe vaak heeft hij ons gered? Zie jij dat niet ? Of ben je blind.

Senin gibi taraftar belhandayda kanser ettiniz, sans vermediniz maar nu scoort hij en afgelopen weken speelt hij een van de beste op het veld. Steun je team ookal gaat het slecht.+: 1919
-: 0
R: 6420
Level 5
+1

Hoppersin

Marcao laat een aantal goede dingen zien waardoor er mensen zoals jij vergeten waarvoor hij er staat, en dat is verdedigen. Hoeveel wedstrijden heeft hij nu gespeeld? Nog geen 10.

En in die 10 wedstrijd heeft hij al 3 cruciale blunders gemaakt waaruit 2 goals kwamen. Daarnaast had hij tegen Trabzon een penalty tegen moeten krijgen waar alle ophef over was.

En buiten Benfica heeft hij nog geen echt sterke tegenstander getroffen en moeten de zware wedstrijden voor Gs nog komen.

Luyindama vind ik helemaal een ramp omdat ik hem ken van de Belgische competitie maar die heeft voorlopig redelijk goed gepresteerd maar ook hij is al 2x aan een rode kaart ontsnapt.


+: 1198
-: 0
R: 1486
Level 5
+2
38

EL en hier diyor.

Volgens mij kijk jij de wedstrijden met je kont of aan de statistieken die voorkomen op Instagram of andere social media.

Marcao is één groot drama, dat zei ik ook over Diagne voor die naar Galatasaray toe kwam.

Fans zoals jou waren blij met de komst van Diagne.

Belhanda is een middelmatige voetballer die zijn geld niet waard is, dat blijf ik zeggen en daar zal ik ook mijn mening aan vast houden.

'' Senin gibi taraftar diyo '' typetjes zoals jou zijn de reden dat ik walg van sommige mede kleurgenoten.


+: 4671
-: 0
R: 5545
Level 5

Haha was ik blij met de komst van Diagne? Ik had liever dat de scouts van Galatasaray het werk deden voor een spits. Diagne is een groot schande.

Marcao & Luyindama beste transfers in winterperiode. Beetje geduld hebben 38.


+: 7300
-: 10
R: 13277
Level 6
+2

Marcao blijft een klasse cv. Ja hij ging de mist in, maar speelt voorderest altijd goed. Opbouw is die ook zeer belangrijk. Onze backs laten hem in de steek. Middenveld ook.

Gs speelt altijd op de helft van de tegenstander met enorm veel ruimte achter zich. Er zullen altijd momenten zijn dat er gebruik wordt gemaakt van die ruimte achter hem. Ja die sprong was verkeerd getimed, maar muslera mocht de bal wel hebben denk ik..+: 1919
-: 0
R: 6420
Level 5
+1

Klasse CV?

Deze man.. Niet eens redlijk goed, meteen een klasse CV.

Allah akil versin.
En dan over Mirin praten die een keer een bal verkeerd wegschiet


+: 1198
-: 0
R: 1486
Level 5
38

Soms vraag ik me echt af of mijn sommige mede kleur genoten of blind zijn of gewoon simpelweg dom.

Marcao'ya tapiyorlar amk :D..


+: 177
-: 0
R: 781
Level 4

Het valt me wel op hoe jij steeds heel positief en respectvol reageert op bjk artikels en altijd de discussie opzoekt bij de GS artikels en meestal heel erg negatief reageert.. Ben jij niet stiekem zo een vervelende hypocriete bjkli ??


+: 177
-: 0
R: 781
Level 4
+1

Luyindama is goed en talentvol hem moeten we de komende 5 jaar laten spelen.. Marcao is niks speciaals en valt mee.. Word waarschijnlijk van de zomer al verkocht of hij gaat volgend seizoen de bank warm houden 1 van de 2.


+: 1198
-: 0
R: 1486
Level 5
38

Exact wat ik ook in gedachte heb.

Marcao is gewoon een brok ellende, het is dat hij 22 jaar is en linksbenig is, maar voor de rest is het niet zo best.

Luyindama is gewoon een topper, deze jongen moet je behouden ongeacht alles.

We moeten zorgen dat we een ervaren CV naast Luyindama kunnen plaatsen, want een Marcao of Semih komt gewoon zwaar te kort daar.+: 177
-: 0
R: 781
Level 4

Brok ellende ? Hij is niet slecht hoor. En met de tijd verbeterd hij wellicht zijn fouten hij is pas 22 jaar zoals je al aangeeft. Maar als ik hem met Ozan Kabak vergelijk stelt ie weinig voor. In dat opzicht is hij een verzwakking.. Hij is van het kaliber Serdar.

Als we hem verkopen in de zomer zal dat voor een bedrag rond de 6m euro zijn. Met winst dus.


+: 1198
-: 0
R: 1486
Level 5
38

Ik ga niet met iemand in discussie die Marcao met Serdar Aziz durft te vergelijken, sorry.

Serdar Aziz is een niveau te hoog voor Marcao.


+: 177
-: 0
R: 781
Level 4

Dan toch niet joh gek.. Ik wou alleen ff duidelijk maken dat ik het niet eens met jou ben. Marcao is geen brok ellende en Serdar is niet van het kaliber Ramos.. Dit is de realiteit .

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen