Henry Onyekuru krijgt een laatste kans van Fatih Terim


onyekuru
Henry Onyekuru is het seizoen uitstekend begonnen bij Galatasaray.
De 21-jarige Nigeriaan heeft in 31 wedstrijden 9 goals en 2 assists gemaakt, maar de laatste 7 wedstrijden heeft Henry Onyekuru niet kunnen scoren. Volgens het nieuws van Takvim krijgt Henry Onyekuru een laatste kans van trainer Fatih Terim gekregen om zijn performance te verbeteren, want anders zal Emre Akbaba zijn taken de komende weken over gaan nemen. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1178
-: 10
R: 2210
Level 5
+1

“Laatste kans” wie zoiets denkt is gewoon dom. Onyekuru is de enige die acties kan maken. Zonder hem krijgen we de bal niet eens voorin.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Hoezo steeds maar weer dat gehaat op alles wat gevaar is voor de tegenstander.. "Hij moet voorzetten man" Ze snappen niet eens dat die jongen niet is gehaald om voorzetten te geven..+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Onze achterlijke voorzitter is naar Fiko orman zn voeten gegaan en heeft sorry gezegd. Jullie buyuk baskan jullie cici baskan haalt de grootheid van GS omlaag..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen