Henry Onyekuru krijgt een laatste kans van Fatih Terim


onyekuru
Henry Onyekuru is het seizoen uitstekend begonnen bij Galatasaray.
De 21-jarige Nigeriaan heeft in 31 wedstrijden 9 goals en 2 assists gemaakt, maar de laatste 7 wedstrijden heeft Henry Onyekuru niet kunnen scoren. Volgens het nieuws van Takvim krijgt Henry Onyekuru een laatste kans van trainer Fatih Terim gekregen om zijn performance te verbeteren, want anders zal Emre Akbaba zijn taken de komende weken over gaan nemen. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5
+1

“Laatste kans” wie zoiets denkt is gewoon dom. Onyekuru is de enige die acties kan maken. Zonder hem krijgen we de bal niet eens voorin.


+: 7300
-: 10
R: 13277
Level 6

Emre akbaba bakt er ook niet veel van ook door zijn blessure. Daarnaast hebben we maar 1 speler die linksbuiten kan..+: 177
-: 0
R: 781
Level 4

Hoezo steeds maar weer dat gehaat op alles wat gevaar is voor de tegenstander.. "Hij moet voorzetten man" Ze snappen niet eens dat die jongen niet is gehaald om voorzetten te geven..


+: 177
-: 0
R: 781
Level 4

Onze achterlijke voorzitter is naar Fiko orman zn voeten gegaan en heeft sorry gezegd. Jullie buyuk baskan jullie cici baskan haalt de grootheid van GS omlaag..


+: 7300
-: 10
R: 13277
Level 6

Voor wat heeft hij sorry gezegd?


+: 177
-: 0
R: 781
Level 4

Hij is naar de voet van Fikret orman gegaan om t goed te maken.. Terwijl die kneus van een fiko degene is die de problemen heb veroorzaakt met de bildiri over hakemler.. GS baskani hoort zich niet zo te gedragen. Hun horen naar onze voet te komen..+: 370
-: 0
R: 462
Level 3
+3

@tiktok

Hij heeft helemaal geen sorry gezegd hoor. Ik weet niet waar je dat hebt gelezen. :facpal: :facpal: . O yapilan aciklamada bunu algiliyorsan turkce de okudugunu anlamakta biraz sikinti var demektir. " Galatasaray kulubu'nu hedef almadigini ve bu surecte ILETISIMI AKSAKLIGINI oldugunu ifade etti" Burasi onemlidir bak hatali oldugunu biliyorlar ve kabul ediyorlar, hatta rezil bir konuma dusmemek icin bahane olarak iletisim hatasi oldu diyorlar :facpal:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen