Mitroglou: "Als een club kampioen wil worden, dan ....."


mitroglou
Kostas Mitroglou, de Griekse aanvaller van Galatasaray heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Akhisar de onderstaande uitspraken gedaan.
"Er kwam een lange bal, via Donk kwam de bal bij mij. De keeper heeft daar een fout gemaakt en ik heb daar gebruik van gemaakt. Mijn teamgenoten hebben mij al vanaf dag 1 geholpen om aan het team te wennen. Wij zijn 1 familie. Wij waren eigenlijk van plan om vroeg te scoren, maar soms gebeuren dit soort dingen. Wij hebben zowel aangevallen als verdedigd. Als een club kampioen wil worden, dan moeten we geen tegendoelpunten krijgen en daar hebben wij voor gezorgd. Ik feliciteer al mijn teamgenoten met deze zege."
 
Kostas Mitroglou scoorde in de 90+4e minuut de winnende treffer.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 120
-: 10
R: 470
Level 3

gsli zegt mitroglou Volgende week is Het huile huile.


+: 157
-: 0
R: 636
Level 4

:gs: Mitroglou :gs:+: 485
-: 0
R: 1738
Level 5

+: 5295
-: 0
R: 6439
Level 5

Ik leun lekker achterover en kijken hoe vogeltjes pijn hebben. (Vooral 3yildizfb) :cry: :cry: :cry:


+: 933
-: 0
R: 1935
Level 5

GS heeft uitstekend gespeeld.. tegenstander was letterlijk met 10 man aan het verdedigen.. puur eenrichtingsver keer.. het aantal doelpunten had van mij wel opgekrikt mogen worden in dit duel, echter is dat ene winnende doelpunt ook heerlijk.. vooral omdat Mitroglou ervoor gezorgd heeft dat heel veel 'vogeltjes' tranen hebben laten vloeien..

ASLANLARIM :gs:


+: 168
-: 0
R: 856
Level 4

Yunan adam oldu başımıza+: 21
-: 0
R: 86
Level 2

Yunan sana soksun


+: 168
-: 0
R: 856
Level 4

Bacına soksun ipne doğru konuş

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen