Onyekuru: "Ik wil wel bij Galatasaray blijven"


onyekuru
Henry Onyekuru, de sterspeler van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik ben hier heel gelukkig. Ik hou van Galatasaray. Mijn droom is in de Premier League spelen, maar er zijn problemen met mijn werkvergunning. Als Everton het goed vindt, wil ik best wel bij Galatasaray blijven."
 
De 21-jarige Henry Onyekuru heeft in 20 wedstrijden 9 goals en 2 assists gemaakt bij Galatasaray. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Hele hele harde werker, kan heel goed de bal meedragen en met zijn explosiviteit een grote gevaar rond de 16. Veel mensen zeggen dat ie te egoistisch speelt maar dat is juist waar je zo een speler met zo een fysiek voor haalt. Naar binnen sluipen gevaar vormen. Robben is er bij Bayern ook niet omdat hij zulke goede voorzetten geeft om maar ff een voorbeeld te noemen..


+: 1079
-: 10
R: 2024
Level 5
+1

Hij moet nog veel leren, maar later is dit echt een topper.

Hij werkt enorm hard maar kan niet echt een constante vinden in zijn prestaties. Dat is zijn probleem momenteel. Op termijn zal hij dat wel wegwerken, als hij wat matuurder is, en meer ervaren.

Hadden we maar genoeg budget om hem te halen...+: 5141
-: 0
R: 4270
Level 5
+2

Heel laag succespercentag e als het gaat om dribbelen. Beter dan Rodrigues, maar komt niet eens in de buurt van Bruma. Hij probeert het wel de hele tijd en dat zelfvertrouwen is zeker te waarderen.

Zelfde met het afronden van kansen, al is hij daar wel veel beter in. Maar dat gaat tot nu toe ten koste van heel wat assists. Volgens mij was afgelopen zondag zijn eerste, bij ons laatste doelpunt.

Dus misschien gaat het de goeie kant op, hij bereikt sowieso een veel hoger niveau later. Wat geweldig nieuws is... Voor Everton. Ik hoef hem niet in deze fase van z'n carrière. We kunnen vast wel beter vinden, althans dat hoort ons doel te zijn.


+: 2
-: 0
R: 30
Level 1

Pilavin yaninda kuru. Yine cikti bu onyekuru :yegen:


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

weeeeeeeeeg weeeeeeg

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen