"Diagne lijkt niet op Suarez, maar op Lukunku"


diagnegs
Bülent Timurlenk, sportcommentator van Sabah heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Diagne.
"Diagne heeft na 1,5 maand 2 wedstrijden gespeeld. Als hij 4 goals had gescoord, zouden ze zeggen dat hij net als Luis Suarez zou zijn. Nu zeggen ze dat hij op Lukunku lijkt. Het probleem van Diagne is dat hij in de afgelopen wedstrijden 2 rode kaarten had moeten krijgen. Hij is meer bezig met zijn haar dan met zijn voetbal. Galatasaray heeft 10 miljoen euro gegeven voor Diagne en dat willen ze ook op het veld terugzien."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (19) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Diagne is een spits die veel kansen nodig heeft maar dat had men allang moeten weten over hem. Helemaal die media apen. Diagne is een speler die heel makkelijk ruimte creert voor zijn mede spelers en een speler die heel slim zichzelf in positie kan zetten. Al is afmaken niet zijn sterke kant en zal hij meerdere grote kansen om zeep helpen, Zolang hij zichzelf in positie speelt en ruimte blijft creeren voor zijn medespelers ben ik tevreden met hem.. Die goals gaan vanzelf komen.


+: 361
-: 0
R: 840
Level 4
+3

Diagne is gewoon de Cyle Larin van galatasaray+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Larin kan niet eens in zijn natte dromen 20 goals maken in een half seizoen. Wat ruimte creeren inhoud weet die gozer ook nog steeds niet. Larin is een lachertje en stelt weinig voor. Ik denk dat zn manager zich nog steeds een ongeluk lacht om Bjk..


+: 361
-: 0
R: 840
Level 4
+2

Ik bedoel niet van kasimpasa, maar de Cyle Larin van GS


+: 57
-: 0
R: 214
Level 3

Jullie oordelen gelijk
over diagne aan het eind van het seizoen kan je pas oordelen nu is het te vroeg man


+: 5158
-: 0
R: 4285
Level 5
+2

Ze proberen chaos rond hem te creëren en z'n persoonlijkheid is daar zeer gunstig voor. Niet in hun val trappen. Iedereen weet dondersgoed dat iemand die 21x heeft gescoord heel gevaarlijk is als hij eenmaal op dreef is.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Hij heeft 7 goals uit penalty's gescoord. Hij heeft er weliswaar 13 ingelegd bij Kasimpasa zonder penalty maar tegelijkertijd ook echt heel veel grote kansen gemist. Het is geen slechte spits maar een Mitrogou een Burak Yilmaz zijn echt veel en veel effectiever voor het goal.


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Waarvan 10 penalty’s

Hoeveel heeft hij daarvoor gescoord?

Waar heeft hij daarvoor gespeeld?

Gewoon een grote miskoop van 13 mil

Idd Toktok

Mitroglou is beter en gaat hem uit de basis spelen

Burak hoeven we hem al helemaal niet mee te vergelijken, die scoort overal en bereid ook veel voor


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

10m euro plus bonussen is dus echt niet veel geld voor de topscorer van de lig midden in het seizoen. Dan hoeven we niet eens de naam op te noemen. Iemand die beweert van wel spoort niet of is aan het trollen.. Diagne heeft het tot nu toe uitstekend gedaan. Hij voert precies uit wat Terim van hem wil. En dat is storen en gaten creeren. Wij van GS zijn tevreden !


+: 9345
-: 0
R: 14259
Level 6
+2

Storen en gaten creëren. Daarvoor hoef je geen 10 miljoen euro te betalen, je kan makkelijk een spits voor 2-3 miljoen vinden die daarvoor kan zorgen. Als ik 10 miljoen betaal voor een spits, verwacht ik dat hij tegenstanders aan flarden schiet.+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Ze komen er nog wel achter Bona

Na 1x zien spelen weet je eigenlijk al genoeg


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

:lol:

Het taktiek zal op den duur zeker veranderen en zal het team meer voor Diagne gaan werken. Het zelfvertrouwen is er nog niet helemaal en de kalmte ook niet. Bij Kasimpasa was ie als een kind aan huis. Op den duur zal hij zich ook zo bij GS voelen en dan gaat t helemaal goed komen denk ik. Mitroglou die bulkt van het vertrouwen en kalmte, als trainingsparter hebben helpt daarin mee.


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5
+1

Broer ik respecteer jouw reactie maar heb je die jongen wel eens 90 min zien voetballen?

Met alle respect maar deze jongen is 28 en speelde tot nu toe bij clubs als Ajaccio, Lierse, Al Shabab, Ujpest, Westerlo, Tianjin Teda en Kasimpasa en nergens echt succesvol.

Bij Kasimpasa heeft hij zichzelf overtroffen (mede door veel penalty´s) maar het is zeker geen speler voor een topclub maar daar komen jullie nog wel achter.

10+3 mil voor hem is gewoon belachelijk veel


+: 9345
-: 0
R: 14259
Level 6

Het eerste wat hij deed toen de transfer afgerondt was, was een nieuwe kapsel nemen. Voor zulke Afrikaanse spelers is zelfvertrouwen geen probleem. Die hebben juist te veel zelfvertrouwen.


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Ja Bona zijn houding is nog een ander punt.. Kwam al net van een schorsing voor spugen en had in zijn korte tijd bij Gs al 2 rode kaarten MOETEN krijgen.

Als ze zo een jongen voor 2 mil hadden gehaald met een salaris van 1, 3 mil dan had ik niks gezegd, maar hij verdient bijna 3 mil en heeft 10 + 3 mil gekost. Dit betekent dat hij Gs 25 miljoen gaat kosten. Bizar+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ik heb het over het vertrouwen op het veld. Hij heeft in zijn jeugd bij Juventus gezeten en heeft sinds dien niet meer gespeeld voor een grote club. Een goede spits heeft een hele hele grote ego. Hij vind zichzelf de beste en dat wil hij bewijzen. En juist dat is hetgene dat de kalmte en vertrouwen omlaag haalt zo een speler wil dan te graag. Aan zijn houding en doen op het veld zie ik persoonlijk dat dat nog niet helemaal ok zit. En dat probeert ie dan te verhullen met aggressie, opvallen etc.. Dan is het de kunst om op het juiste moment zo een spits de last op zijn schouders te geven. Als hij nu niet scoort kan ie zichzelf vertellen dat dat is omdat Terim wil dat hij anders speelt.. Wat belangrijk is voor zijn ego. Als hij zichzelf dit niet zou kunnen vertellen dat weet je waarschijnlijk ook dat iemand met een grote ego heel snel in een diep dal terecht kan komen..

Burak is mischien beter in afmaken maar Diagne is beter in zichzelf positioneren. Kijk maar is die doelpunten bij Kasimpasa terug dan snap je wat ik bedoel. Hij is daar een genie in. En juist dat is waar GS geld voor heeft betaald. Hij zal zijn kansen ongetwijfeld missen maar hij gaat er ook echt veel injagen en constant een gevaar vormen als ie zn vorm te pakken krijgt..

@bjkkartal Diagne heeft hetzelfde als Burak. Bij hem kwam het er ook op latere leeftijd uit. Het is Diagne zijn talent wat hem in zijn jeugd bij Juventus heeft gebracht. Wij hebben hem op het juiste moment gekocht net als Burak destijds je gaat zien.. Sneijder moest ook een half jaar wennen voordat ie echt begon te draaien en dan hebben we t over een wereldspeler..


+: 9345
-: 0
R: 14259
Level 6

Ik weet niet op basis waarvan Diagne beter is in zichzelf positioneren. Om af te maken moet je jezelf ook in de positie kunnen brengen om die bal er in te schieten. En de bal erin schieten, daar is Burak heel goed in en dat bewijst die al jaren bij topclubs. Diagne bewijst dat nu pas voor een periode van 12 maanden, bij Kasimpasa waar zoals je eerder zei alle ballen richting hem gingen. Als spits van GS, Trabzonspor of Besiktas krijg je veel minder ruimte dan als spits van Kasimpasa, hij zal nu moeten laten zien hoe goed hij 'zichzelf kan positioneren'.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Kijk alleen al hoeveel hij er heeft gemaakt. Zonder penalty's 13 goals in 17 wedstrijden bij Kasimpasa. Hij heeft tegen alle 4 de grote clubs gescoord. Buiten dat kan ik je vertellen dat ie ook veel kansen heeft gemist. Maar hij was in bijna alle gevallen de hoofdrol speler in het tot stand komen van al die verprutste kansen. Want je kan me niet vertellen dat de spelers van Kasimpasa betere ballen geven als de spelers van Bjk of GS. In ieder geval niet op zo een niveau dat dat echt het verschil was. Of dat Kasimpasa 3 zoveel succesvolle aanvallen had als GS of Bjk is ook niet waar. Moet je maar een paar samenvattingen kijken dan kan je zien dat het altijd Diagne was die steeds maar weer op de juiste plek stond en juist dat is zijn talent wat hem naar Juventus heeft gebracht in zijn jeugd. Dat ken ik je niet bewijzen maar ik weet dat gewoon. Met de tijd gaat t je wel duidelijk worden wat ik bedoel.

Over Burak hij is effectiever heeft minder kansen nodig.. Als ik mocht kiezen tussen een 27 jarige Diagne en 27 jarige Burak kies ik Burak en Terim ook weet ik zeker. Maar dat wil niet zeggen dat ik Diagne slecht vind maar juist dat ik Burak underrated vind. Diagne is een ander soort spits als Burak ook.


+: 577
-: 0
R: 2163
Level 5
+1

Eind van het seizoen gaat hij uitgekotst worden en voor 3 mlijoen verkocht worden aan een Arabische club.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen