"Wij hebben belangrijke drie punten gewonnen"


fatihterimyendi
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na het gewonnen duel tegen Kasimpasa de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik vind het echt leuk voor Feghouli en Henry, maar ik hoop ook dat Diagne en Mitroglou ook een hattrick scoren. Het was een leuke wedstrijd. Wij zijn het duel met een 1-0 achterstand begonnen, maar we hebben goede reactie getoond. Als je binnen 3 dagen een wedstrijd speelt, moet je je fysiek en mentaal goed voorbereiden. We spelen in Europa, beker en de competitie. Ik feliciteer mijn spelers. Wij hebben belangrijke drie punten gewonnen. Wij hebben goed samengespeeld en hadden de controle in onze eigen handen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Diagne hoeft niet te scoren. Hij deelt vuisten uit, dat is voldoende. En de manier waarop hij dat doet is echt 'planet ötesi'.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen