Doelpuntenmachine Bafetimbi Gomis ook niet te stoppen in Saoedi-Arabië


gomis
Bafetimbi Gomis wist het afgelopen seizoen bij Galatasaray in 42 wedstrijden 32 doelpunten te scoren.
Hiermee wist hij vele harten te veroveren van de Galatasaray supporters. In de zomer nam de Fransman afscheid van Galatasaray en vertrok vervolgens naar Saoedi-Arabië. Ook hier loopt Gomis als een trein. In de afgelopen 22 wedstrijden wist hij 20 doelpunten te maken bij Al Hilal. 
 
De 33-jarige Gomis kwam voor 2,5 miljoen euro over naar Galatasaray en werd daarna voor 6 miljoen euro verkocht aan Al Hilal.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 4955
-: 0
R: 9461
Level 5

Al sana bestuur odun h09. Süper forveti kaçır ondan sonra. Wij hebben een stabielere bestuur de. :facpal:


+: 1171
-: 10
R: 2205
Level 5

Galatasaray en onderhandelen, het is net water en vuur :o+: 18401
-: 0
R: 21103
Level 6

Ik vind Diagne niet eens de helft van Gomis. Gomis was heel bewegelijk en kon een dreiging vormen voor zijn tegenstander. Bij een grote club, wat Diagne vergeet, is dat je niet als bij Kasimpasa constant in de zestien kan wachten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen