Galatasaray pakt uit met persconferentie: Vijf nieuwe spelers gepresenteerd


amitors
Galatasaray heeft dinsdagmiddag tijdens een persconferentie in het Turk Telekom Stadion vijf nieuwe spelers gepresenteerd.
Semih Kaya, Luyindama, Diagne, Mitroglou, Marcao en Emre Tasdemir werden aan media en publiek voorgesteld.
 
Mitroglou: 
“Ik ben dankzij Fatih Terim hier, ik wil hem daardoor ook persoonlijk bedanken. Ben zenuwachtig om met hem successen te boeken hier. Ik ga mijn uiterst best doen voor de club”
 
Luyindama:
“Ben zo blij om deel te mogen maken van Galatasaray. Ik speel nu bij een grote club en dat was altijd mijn droom geweest. Zal extra moeten werken en ik ben heel erg gemotiveerd”
 
Semih Kaya: 
“Ben een nieuwe transfer maar een bekend gezicht. Ik zal altijd het beste willen doen voor Galatasaray. En geloof me dat ga ik ook bewijzen hier”
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (20) 


+: 5158
-: 0
R: 4285
Level 5
+4

Admin deel ook wat M. Cengiz allemaal heeft gezegd. ;-)


+: 9345
-: 0
R: 14259
Level 6
+4

Ik heb de beelden niet gezien, maar ik kan al raden wat die heeft gezegd:
-17 kulup bildiriye imza atti.
-Galatasaray Turkiyenin en buyuk kulubudur.
-Hedefimiz UEFA kupasi.
-7 kisi bile olsaydik Trabzon macini kazanirdik.

Zoiets?+: 3
-: 0
R: 20
Level 1

ahahaha 100% dit


+: 5158
-: 0
R: 4285
Level 5
+2

@Bona, knap hoor.

"Bildiriye imza atanların itiraz etmeye hakkı olmadığını düşünüyorum"

"Neden bizim dışımızda sözleşme detayı paylaşılmıyor?"

"Bu transfer döneminde kâra geçtik. Darısı diğer kulüplerimizin başına."

"İsteyen 11 yerli ile oynasın engel olan mı var?"

“Biz senfoni orkestrasına şarkı söyleyecek eleman mı arıyoruz yoksa futbolcu mu? Milli marşı okuyacak koro üyesi mi yoksa futbolcu mu arıyoruz?”

“Galatasaray yenilince kimse yabancı sınırını konuşmuyor, kimse İstiklal marşını konuşmuyor ama yenince hemen konuşuyorlar.”

“Türkiye'de yerli oyuncuların en çok süre aldığı takım Galatasaray."

"Biz konuşunca ceza yiyoruz, malum kulüpler tehdit edince görmezden geliniyor"

"Fenerbahçe bize Tolga ve Serdar transferinde 8.6 milyon €'luk destek oldu"

"Trabzonspor maçında hakem Trabzonspor başkanı olsaydı o maçı yine kazanırdık"


+: 9345
-: 0
R: 14259
Level 6
+2

Vattier, ik herhaal gewoon wat de GS-supporters al 2 dagen roepen, blijkbaar doet Cengiz precies hetzelfde.

Punten waarop ik het met hem eens ben:
-GS maakt alle bedragen bekend, zoals het hoort. FB, Basaksehir en BJK doen dat niet. Maar Trabzonspor weer wel, dus hij is niet de enige.
-Niemand is verplicht om 11 buitenlanders op te stellen. Het volkslied is een heel slap excuus die voorstanders telkens gebruiken.

Ik betwijfel of Cengiz zelf die verklaring heeft gelezen. Daarin staat namelijk niet dat scheidsrechters geen fouten mogen maken, er staat dat geen enkele club voorgetrokken mag worden en een speciale behandeling mag krijgen. Dit is hetzelfde geval als met de play-offs in 2011-2012. Ondanks dat het al aan het begin van dat seizoen officieel was dat die play-offs gespeeld zouden worden, bleven ze volhouden dat het werd ingevoerd om GS te dwarsbomen. Nu gebeurt weer hetzelfde, iedereen kent de feiten, behalve de club GS.

Limiet op de buitenlanders was ook een onderwerp toen wij 2 jaar achter elkaar kampioen werden. Die discussie zal nooit ophouden en het heeft ook niks te maken met GS. Weer zoiets. 10 jaar geleden riep Aziz Yildirim dat het limiet opgeheven moest worden en GS was een van de clubs die voor een limiet stemden. Niet alles draait om GS.


+: 124
-: 0
R: 527
Level 4

Hedefimiz is eigenlijk sampiyonlar ligi helaas zitte we nu in Europa lig dus die gaan we proberen te winnen , adam dogruyu soyliyor+: 5158
-: 0
R: 4285
Level 5
+1

@Bona Fide

Cengiz weet gewoon heel goed wat de supporters willen horen, een groot deel is daarom ook een beetje populistisch.

Maar het punt met die verklaring is dat het valt onder "speciale behandeling" als wij over de scheids klagen en "gerechtigheid" als anderen dat doen. Of je er nu mee eens bent of niet ze hadden gewoon het recht om incompetente scheidsrechters te vragen om hun ontslag in te dienen.

Als ze zouden zeggen dat ze naast GS wedstrijden nog wel mochten fluiten dan zouden ze pas vragen om een "speciale behandeling". En toch staat dat toch echt in die verklaring (naast een hoop andere onzin). Dan zou ik m'n mondje houden.

Als die ene scheids Soldado rood wil geven kan hij dat doen, het is strafbaar. Waarom vraagt Fener dan om een "speciale behandeling"? Dat is het natuurlijk niet, ik ben er mee eens dat ze gewoon om gerechtigheid vragen, maar dan hadden ze niet dat ding moeten ondertekenen.

Basaksehir heeft na hun gezeur van een paar dagen geleden ook al hun publicaties over die uitspraak verwijdert. Ze hebben door dat je zo een beetje al het geklaag als iets negatiefs kan bestempelen.


+: 9345
-: 0
R: 14259
Level 6

Vattier,

Ik heb het niet over wat GS wel of niet mag. Het probleem is dat de bond hun een speciale behandeling geeft, want dit is nog nooit eerder gebeurd. Natuurlijk zijn er in het verleden arbiters geweest die een paar weken 'rust' hebben gekregen, maar dat was off the record.

Fener vroeg om een gelijke behandeling. Want spelers die de arbiters uitschelden, krijgen een rode kaart, dat hebben we gezien met Caner en Soldado, en in het verleden o.a. Colin Kazim en Ali Tandogan. En dan vergeet ik er vast nog een paar. Het kan niet zo zijn dat de ene speler daar wel rood voor krijgt en de ander niet. Een rode kaart wordt alleen gegeven voor zware overtredingen, dus daarbij kan een arbiter geen speelruimte hebben. De bond en de MHK moeten daarover duidelijkheid geven, maar dat doen ze natuurlijk niet.


+: 5115
-: 0
R: 6202
Level 5
+2

Aynen deel dat ook even ;).
uMiT oZtUrK hadklasdhlkahsd


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5
+1

Umit Ozturk : ´ Ik ben zo blij om hier te zijn, ik zal er alles aan doen om Galatasaray kampioen te maken´ Tek bilek, tek duduk!+: 53
-: 0
R: 105
Level 3
+3

Vind je je zelf grappig?


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Ja, ja dat vindt hij


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Nee deze was wel een beetje flauw, net als jouw naam


+: 124
-: 0
R: 527
Level 4

Doet de mensen erg pijn , vooral omdat de topscorer van Turkije bij gs zit wat niemand eerst had verwacht ivm geld , en nu gaan jullie allemaal kapot Hahha hoeveel van jullie zit al aan de antidepressiva steek ff je vinger op :sos:


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Ja man we zijn echt bang voor Diagne die voor het eerst in zn leven meer dan 10 goals heeft gemaakt waarvan heel veel penalty´s en nooit hoger heeft gespeeld dan Kasimpasa..

Wij hebben de grootste doelpuntenmachi ne bijna gratis binnengehaald, ik denk dat jullie beter pampers kunnen gaan kopen want ik zie Burak straks wel scoren in Turk Telekom+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

wahahhaahhahaah

34 jarige burak yilmaz, jaar salaris van 2.5m euro plus 1,5m aan transfersom waar je het geld nooit meer terug ziet.

Je zegt dit elk jaar, en vorig jaar hebben we jullie 2-0 van de mat geveegd met Talisca, Babel, Negredo, Quaresma, Pepe en Medel.

Ik voorspel een 4-0 dit jaar.


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Mat geveegd? Jullie hebben gewonnen omdat Negredo en Babel alleen voor de keeper faalden en Tosic rood kreeg.

Van de mat geveegd is wat wij met jullie hebben gedaan in Vodafone Park, dat was 3-0 maar had 10-0 moeten zijn. En Burak is 33. Onder Senol Gunes hebben we de laatste 3 jaar ook 2x van jullie gewonnen in TT. Van de laatste 8 derby´s tegen jullie hebben jullie er maar 1 gewonnen of zo. Wij 5 en 2x gelijkspel. En wij moeten bang zijn?


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+1
H09

Hahahahhahaha

Wat een beargumentatie zeg, dan hadden ze maar moeten scoren en Tosic had dan maar geen rood moeten krijgen. Hebben wij niks mee te maken.

Mal falanmisin amk?

Met Tudor als hoofdcoach die net zoals Bilic geen grote wedstrijden kon winnen.

Volgens transfermarkt hebben we in 69 wedstrijden, 30 keer gewonnen jullie 23.

Er gaat een afslachting plaats vinden dit jaar.


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Esas mal sensin.. Jij komt toch met ´van de mat geveegd´ terwijl jullie een lucky overwinning hebben geboekt? Jij komt toch superieur doen terwijl wij jullie de laatste Jaren steeds verslaan? Mijn beargumentatie is gebaseerd op feiten..

ps: Julllie mannetje bij MHK is ook opgerot, bye bye Namoglu.+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+2
H09

Agliyorum suan wallah Namoglu :cry: :cry: :cry: :cry:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen