Galatasaray verkleint gat op koploper Basaksehir na zege tegen Trabzonspor


belhanda
Galatasaray heeft de achterstand op koploper Basaksehir teruggebracht tot zes punten.
De ploeg van Fatih terim profiteerden met een 3-1 thuiszege op Trabzonspor optimaal van het puntenverlies van Basaksehir, die met 1-1 gelijkspeelde tegen Erzurumspor. 
 
Galatasaray begon voortvarend aan het duel en wist de eerste helft voornamelijk op de helft van Trabzonspor te spelen. Na diverse kansen, schoot Diagne vanaf elfmeter op voorsprong. Hierdoor heeft Diagne alweer zijn 21ste doelpunt binnen. In de 30e minuut schoot Rodallega prachtig raak na een pass van Nwakaeme en bracht zijn ploeg op gelijke stand. 
 
Vlak voor rust kwam Belhanda in actie en bracht zijn ploeg via een afstandsschot weer op voorsprong. De bal kwam nog tegen verdediger Hüseyin Türkmen aan.
 
In de 50e minuut bepaalde Belhanda de eindstand na een pass van Feghouli waardoor Galatasaray op 39 punten komt. Trabzonspor blijft haken op 33 punten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (51) 


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5
+9

Ümit Ôztürk 3 Trabzon 1

Een schandalige arbitrage heeft deze wedstrijd gewoon gesloopt..

Hoe je zelfs met kijken naar de VAR niet ziet dat er buitenspel vooraf ging aan de ook veel te zware pingel bij 1-0 is mij een raadsel. Ik kan maar 1 ding bedenken..

Het arme Trabzon kwam met z’n B team nog wel terug in de wedstrijd maar Umitje deed er alles aan om Gs te helpen. Diagne had er allang af gemoeten en Nagatomo mag gewoon f... off in zijn gezicht zeggen en krijgt niks. 2 dagen geleden moest Soldado voor minder vertrekken.. en dan nog ook nog zuivere pingel niet geven toen Malcao op de voet van Ekuban gaat staan.. rezalet

Gs was wel de betere ploeg maar zoals ik al zei, ze speelden met 12.

Belhanda en Nagatimo vond ik goed, bij Trabzon Ömür en Rodallega..

Diagne liet zien dat hij niveau Kasimpasa is.. en N’Diaye bakte er niks van. Malcao zag er niet goed uit bij de goal van Rodallega en veroorzaakte dus een penalty die niet werd gegeven.

Trabzon had na een half uur met een man meer moeten spelen en pingel onterecht, en had ook daarna goede kansen

P.s.

Trabzon moet ook oproepen tot ontslag van deze scheidsrechter.

Deze week 2 persconferentie s tegen MHK, van Fener en Trabzon.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+6
H09

hahahahaha kudurrrrrrrrrrr rrrrrrr+: 53
-: 0
R: 105
Level 3
+5

Jij hebt zoveel haat op GS. We hebben goed gespeeld en terecht gewonnen. Je kan er niet tegen als Galatasaray wint. Ik heb jou nooit iets positiefs horen typen hierzo over GS


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5
+3

Iemand met de naam Karpuzmeister moet niet verwachten dat ze serieus genomen wordt..


+: 57
-: 0
R: 214
Level 3

kudur lan Baby


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Over de scheids heb je geen recht van klagen. Het is dat Gala nu wel de scheids mee had zoals vaker dit seizoen. Maar dat je hier een probleem van maakt nu pas is oneerlijk. Had je al in 2016 mogen doen. Toen waren de rollen omgewisseld. Gala die genaaid werd en Besiktas die het wel mee had.

Ook is het een probleem omdat Besiktas nu in de race is met Gala om plek twee en Gala in de race is met Akbil om de titel.+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Nee het is altijd een probleem

Maar als het bij Gs gebeurt moet de scheids stoppen met fluiten..

Andersom is er niks aan de hand

En Gs staat maar 3 gestolen punten voor op ons dus als zij in de race zijn voor de titel zijn wij het ook..

En haal dat logo weg


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Gala is in de race omdat de puntenverschil 6 bedraagt. Besiktas is dat niet omdat het 9 punten bedraagt. Als het minder wordt dan geef ik je gelijk.

Verschil tussen Galatasaray en Besiktas is de fanbase. Gala heeft veel fans en een grotere agressievere lobby in Turkije. Like or hate it. Fenerbahce heeft een bijna net zo grote invloed maar ze doen er geen fck mee. Besiktas iets wat gelijk maar daar doen ze ook niks mee. Senol is een slappeling die niks durft te zeggen en Fikret Orman is op 1 punt na een bangerik tegenover Tayyip. Deze twee trekken nooit hun mond open. UltrAslan daarentegen durft dat wel. Terim ook. Dat die sucukekmekciler een stel nutteloze baardapen van de akp zijn veranderd niet dat ze hun club steunen wanneer er onrecht is. De enige verschil is dat ze nu wel durven te praten en in 2016 niet. Dat is het enige opvallende...

Moet Carsi, Fiko en Senol ook maar heel agressief de TFF aanvallen. En dan vooral Namoglu en de MHK.


+: 2932
-: 0
R: 2656
Level 5

Bu galibiyet sadece Trabzon’a girmedi..


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Precies de reactie die ik van de meeste Gs li had verwacht.. de enige die ik serieus neem hier is AlexTelles.

Mocht hij het oneens met me zijn dan heb ik daar respect voor..

Als die dingen bij Gs waren gebeurd vandaag liepen Terim en co het veld weer op.. nu zit iedereen smoesjes te verzinnen

Haydi yürüyün+: 29
-: 0
R: 38
Level 1
+4

Corrupte competitie vol met omgekochte scheidsrechters !!


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Gecmis olsun

Gs heeft er recht op, anderen moeten niet zeuren


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Over de scheids ga je mij niet horen klagen. Als Fener fan klaag ik enkel als het om Fener gaat. Niet als de scheids Gala, Trabzon of Besiktas naait. Daar hebben ze hun eigen fans voor.

Dat Gala wel wat geholpen wordt is wat anders maarja. Bunu anca enayiler kabullenmez. Adam gibi kabul edin.

Ik voorspelde al een 3-1. En het kwam uit. Gefeliciteerd met de 3 punten. De puntenverschil bedraagt nu zes...


+: 2396
-: 0
R: 2600
Level 5

Ik zie nu pas, je hebt die kutmeid van die seksy cosplay ding hahahah


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Belle Delphine asktir! :oops:+: 2396
-: 0
R: 2600
Level 5

Ik laat het hierbij :P


+: 706
-: 10
R: 1546
Level 5
+1

Kutmeid????

Belle delphine is bae


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Helaas zijn er veel enayi onder deze Fransozen.

En dan raar vinden dat iedereen ze haat en niet serieus neemt..

Geen 1 die komt zeggen ja, die pingel sloeg nergens op en Diagne en Nagatomo hoorden rood te krijgen.

Ik voorspel al.. enige die begrip gaat tonen is AlexTelles


+: 2396
-: 0
R: 2600
Level 5
+1

Je hebt begrip voor een fransman?

Je onderbouwt zelf je argumenten niet en beweert hele rare (vrijwel onjuistheden) conspiracy tegen de 17 van de 18 Turkse clubs.

Van mij mag je ons niet serieus nemen, maar doe nou niet alsof Bjk of andere clubs altijd benadeeld worden. Als dat zo was hadden jullie letterlijk 0 bekers (als jouw complottheorie klopt)+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Sorry Catlak ik wil niet iedereen over 1 kam scheren.. als ik iemand heb beledigd die wel realistisch kan reageren mijn excuses daarvoor.. maar helaas zie ik er niet 1.

En nee Gs is zeker niet de enige die wel eens geholpen wordt, maar wel degene die het hardst schreeuwt als hun wat overkomt.. en nu ontkennen de meesten alles.


+: 2396
-: 0
R: 2600
Level 5
+2

Je wilt niet iedereen onder 1 kam scheren terwijl je precies een comment hebt en ik citeer: ‘onder deze fransozen’.

Ik zie je overigens niemand beledigen dus daar zie ik geen reden voor een sorry.

Als je alleen maar een comment van 1 gs fan moet hebben, weet ik niet hoe jij civiel gaat discussieren en tot een, mischien een beter, perspectief komt op een bepaalde spelsituatie.

Ik wil je gwn erop wijzen dat je alleen de fouten van de arbitrage opmerkt die tegen TS zijn terwijl de scheids algemeen veel fouten begaat.


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Je hebt fouten en je hebt cruciale fouten Catlak

En dan heb je nog de categorie die unaniem onbegrijpelijk zijn..

En daar valt die penalty, die overduidelijke 2e geel voor Diagne, en de overduidelijke dubbele F.. Off van Nagatomo richting scheidsrechter onder. En niet te vergeten de penaltyfout op Ekuban die overduidelijk is maar zelfs met VAR niet wordt gegeven. Als het 1 beslissing is ok, maar 3 zulke cruciale? En dan mensen die het hier ontkennen of bagatalliseren..

Nee sorry, dat noem ik enayi.


+: 2396
-: 0
R: 2600
Level 5
+1

Mooi potje voetbal van Gs. Heerlijk begonnen en de ploeg oogt veel sterker thuis.

We blijken nog steeds last te hebben van counters.

Penalty van Onyekuru vind ik niet terecht. Dit komt weer door een amateurisch besluit om niet de VAR te gebruiken. Loopactie van Onyekuru was geen buitenspel.

Rodallega bewijst dat hij een echte spits is. Diagne’s debuut kon altijd beter als hij meer doelgericht was, zeker in de tweede minuut.

Verder zijn er nieuwe spelers op cruciale plekken als de CV’s en spits. Als je een paar wedstrijden geeft, komt het wel goed.

Rest van de wedstrijd was het vooral slechte arbitrage die het spel continu stopte. Rodallega met 2 schwalbes, Diagne met 1, waarbij alleen diagne een kaart pakte...

Penaltysituatie van TS duidelijk geen penalty. Raakt lichtjes de voet van de speler en stampt verder niet op de voet. Maar hypocrieten zullen wel anders beweren.

Hoewel we op het middenveld heersen, bepalen wij de tempo nog steeds niet. Begin 30 min gerend en dan iedereen doodmoe om terug te rennen... dit is waarom we counters incasseren. Terim moet hieraan werken.

Al in al, verdiende zege


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Kijk, gelukkig zijn er nog normale Gs supporters

Ik moet je wel verbeteren.. Diagne kreeg terecht geel voor hands en niet voor een schwalbe.. hij had zn 2e geel moeten krijgen omdat hij Rodallega een halve minuut achterna zit en vanachteren neerhaalt.. altijd geel.

Rodallega had ook geel verdiend idd, maar dan Diagne ook voor zn schwalbe..

En Nagatomo hoefde je geen professionele liplezer voor te zijn.. maar de scheids laat t gewoon toe.. Soldado kreeg voor minder rood, en Caner kreeg voor minder 6 wedstrijden schorsing.

En zoals jij al zegt, ergste is dat ze niet naar de VAR gaan bij die pingel voor Onyekuru.. en nog erger, degenen die aan het huilen waren toen met Serdar zeggen nu niks..


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

O nu kun je opeens wel normaal reageren? Kon je dat niet meteen doen?

Door die scheidsrechter kunnen we niet eens over de wedstrijd praten.. resmen Trabzon u dogradi+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Vriend hou toch op?

Heeft hij een onterechte pingel tegen jullie gegeven? Heeft hij een speler van Trabzon gespaard terwijl hij 2e geel had moeten krijgen?
Heeft hij een speler van Trabzon gespaard die voor ogen van de camera’s 2x F... off roept naar hem? Moest Ekuban geen pingel krijgen?

Dit zijn 4 schandalige beslissingen waar ik het over heb. Over al die andere fouten heb ik het niet eens voor beide kanten, maar deze 3 waren gewoon corrupt.


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

En de overtreding van Malcao op Ekuban? Naar VAR kijken en niet geven is gewoon corruptie


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

bjkmartala fazla ciddi almayin.

Turgay demirin ogludur+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5
+1

O dogruysa Turgay Demir senin deden


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

ne diyon sekilsiz


+: 5158
-: 0
R: 4285
Level 5
+3

Heerlijk potje. Na een lange tijd weer de echte, ECHTE Galatasaray gezien. Met het voetbal van de eerste 60 minuten kunnen we elke ploeg verslaan. Ik kan oneindig lang hierover praten, dus ik hou het bij de verbeterpunten.

1. Luyindama. Deze gast geeft me echt geen vertrouwen en maakt makkelijk cruciale fouten. Hopelijk is die koopoptie niet verplicht. We moeten gewoon een ervaren naam halen, één uitzondering voor onze transferpolitie k kan heus wel.

2. We begonnen 'lui' te voetballen de laatste 30 minuten. Iedereen was al klaar met voetballen. Met de hoge druk van de eerste helft en de voorsprong is het niet heel vreemd, maar ik vond het frustrerend als kijker. Een beetje serieus blijven in zulke momenten.

3. Onyekuru. Die gast is helemaal niet met de nieuwe spits bezig. Wil alleen maar leuke acties maken en z'n naam zien op het scorebord. Hij kan goed zijn, maar ik heb liever iemand die wat meer met de ploeg speelt. Dus hopelijk neemt Emre het langzaam over.

En trouwens de kers op de taart voor deze wedstrijd zijn de butthurt reacties van sommige mensen. We waren zo extreem dominant, ik ben oprecht verbaast dat er geklaagd wordt. Maar goed als mensen zich echt bestolen voelen verwijs ik ze naar de uitspraak die door 17 clubs is ondertekend: "Scheidsrechter s kunnen fouten maken".


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5
+1

Puhahaha

Geen woord over de onterechte pingel en niet gegeven rode kaarten

De grootste pannekoek van deze site bewijst zichzelf weer..

De 1e 60 minuten zegt hij dan..

Na 30 min hadden jullie met 10 man moeten staan, en een goal minder. Kijken hoe het dan was afgelopen. Ja man iedereen bibbert van jullie team :facpal:

Het enige waar we bang voor zijn zijn gasten als Ümit Öztürk die 12e man spelen


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+2
H09

neden kudurdun bjkmartal kardesim


+: 2396
-: 0
R: 2600
Level 5
+2

Je laatste zin is spot on. Maar die zin zijn de meeste al vast weer vergeten.


+: 5287
-: 0
R: 8237
Level 5+: 5158
-: 0
R: 4285
Level 5
+1

Van mij hoef je de verklaring alleen te lezen, maar als je het ergens in wil proppen moet je vooral je gang gaan.


+: 1079
-: 10
R: 2024
Level 5

Heerlijke eerste helft, mindere tweede helft.

Ik denk dat dit de Belhanda is waar we allemaal naar verlangden, hopelijk blijft het niet bij deze ene keer.

Ons spel is zoveel beter zonder Fernando, die man vertraagt gewoon alles en remt heel de ploeg af. Donk staat fysiek ook veel sterker.

Petje af voor die twee patsers achterin, ze deden het beiden beter dan ik had verwacht. Linnes is wel lichtjes uit vorm en Nagatomo mist ritme met deze ploeg.

Diagne is net Balotelli trouwens. Echt dezelfde trekjes en sterallures. Maar zolang hij maar scoort is het goed. Hij wordt echt slecht bediend trouwens, volgende wedstrijd schuif je Onyekuru maar even aan de kant voor Akbaba.

Penaltypositie van Onyekuru was geen penalty. Die van Diagne dan weer overduidelijk wel. Die van Trabzon had ik ook niet gefloten. Zo kan je naar elk detail kijken met die domme VAR.


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Neem een voorbeeld aan deze jongen..

Heldere reactie, alleen mis ik de 2 rode kaarten voor Diagne en Nagatomo die niet worden gegeven

P.s.

Bij deze roep ik Alex Telles uit tot woordvoerder van de eervolle Gs fans hier, en niet de zelfbenoemde professor Vattier die zichzelf veel te serieus neemt maar zijn reacties niet serieus te nemen zijn.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+4
H09

hahahha sen kimsin la bebe


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Papa in het Turks is baba


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4+: 7
-: 0
R: 70
Level 2

f....ck ..ff
ooooooooffffffff
:rodekaart:


+: 885
-: 0
R: 1880
Level 5

Nog nooit zoveel jankerds bij elkaar gezien.. ik wist niet dat GS zoveel mensen pijn kon doen met een DIKVERDIENDE overwinning.. dit voelt wel echt heerlijk!

:gs:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen