Officieel: Alan Carvalho heeft een 1-jarig contract getekend


alangs
Alan Carvalho heeft toch besloten om in China te blijven.
De Braziliaanse aanvaller van Guangzhou Evergrande stond in de winter op het punt om naar Galatasaray te gaan, maar de transfer ging op het laatste moment niet door. De Chinese media meldt dat Alan een 1-jarig huurcontract heeft getekend bij Tianjin Tianhai. Alan gaat hiermee Pato vervangen die zijn contract eenzijdig wil ontbinden omdat hij zijn loon niet op tijd heeft ontvangen. Verwacht wordt dat Pato vanwege de buitenlanderlimiet in China naar Brazilië wil vertrekken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 33
-: 0
R: 83
Level 2
+1

Jullie zijn echt zieleg met die thumbnail :boe:


+: 340
-: 0
R: 699
Level 4
H09

eysan :bz: :bz: :bz: :bz: :bz: :bz:+: 57
-: 0
R: 274
Level 3

Domme achtergrond sanki gs de oynadi gibi , we hadden alleen belangstelling amk


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Sen onu bide Vattier’e sor aq


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Helemaal in december zei ik dat we Alan zouden gaan halen. Albayrak bevestigt een maand later dat ze naar Dubai gegaan zijn voor een gesprek. Oh wat zat ik verkeerd man, wat een schande.


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6
+1

Sus lan Batshuayi, simdi burda Falcao gibi gelip gol atmaya calisma. Ustelik Balotelli gibi yaklasiyon ondan sonra baskasina imza atiyorsun. Ama Bony gibi bir gol atamiyorsun.+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Diagne ve goooooooooooooo ooool, Galatasaray 7 Besiktas 0...

Mitrouglu'dan pas veee Necip topu kendi kalesine gönderiyor, 8-0!!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen