Zien wij Ryan Donk ook na de zomer bij Galatasaray?


ryandonk
Na de zomer mogen er hoogstwaarschijnlijk minder buitenlandse spelers in de selectie van de clubs uit de Süper Lig.
Daarom moeten de Turkse clubs goed oppassen welke buitenlandse spelers een contractverlenging krijgen. De 32-jarige Ryan Donk heeft dit seizoen 15 wedstrijden gespeeld en als dit aantal de 21 bereikt, wordt zijn contract automatisch met 1 jaar verlengd. Verwacht wordt dat Fatih Terim Ryan Donk nog maximaal 5 wedstrijden gaat inzetten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Genoeg met die fucking propaganda voor een stengere limiet. Waarom moeten wij als club oppassen? Adam gibi sözlesme imzalayin önce klüplerle, je mag niet zomaar zonder discussie invoeren wat je wil.

En nogmaals ik zeg niet dat dit niet in hun agenda staat, maar zonder discussie, zonder een gevecht gaan zit dit never nooit kunnen invoeren. Ik zie genoeg tegenstand, niet alleen tussen de supporters, maar ook tussen mensen met een stem in de voetbalwereld.

Ik accepteer pas dat mensen gelijk hadden over de limiet als wij als club akkoord gaan met een wijziging.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen