'Omkoopschandaal tussen Kasimpasa en Galatasaray om de transfer van Diagne?'


adik
De TFF heeft al jaren een verbod uitgevaardigd op het uitkeren van aanmoedigingspremies in de Super Lig.
Regelmatig beloven clubs aan het eind van het seizoen bonussen aan hun eigen spelers, die zo worden aangespoord hun sportieve plicht te doen.
 
Het gesprek van de dag in Turkije is momenteel de transfer van Diagne. Een dag voor de KAP melding had Galatasaray een akkoord bereikt voor tien miljoen euro, plus 3 miljoen euro(bij Kampioenschap van Galatasaray) en 20% doorverkooppercentage. Wat opvallend is dat Kasimpasa binnen 1 dag van 14,5 miljoen euro is gezakt naar 10 miljoen euro en dat Galatasaray alleen een KAP melding van tien miljoen euro heeft doorgegeven.
 
Dit baart grote zorgen bij vele sportcommentators. Voor hoeveel geld is Diagne nou verkocht? Want als Kasimpasa daadwerkelijk nog 3 miljoen euro tegoed heeft van Galatasaray bij een eventueel kampioenschap dan is de Turkse topclub verwikkeld in een om koopschandaal met Kasimpasa. In week 22 speelt Galatasaray uit tegen Kasimpasa en het is natuurlijk gunstiger voor Kasimpasa als de club verliest. Een verlies vergroot de kans op kampioenschap van Galatasaray en de kans op drie miljoen euro bonus voor Kasimpasa komt dichterbij.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen