'Omkoopschandaal tussen Kasimpasa en Galatasaray om de transfer van Diagne?'


adik
De TFF heeft al jaren een verbod uitgevaardigd op het uitkeren van aanmoedigingspremies in de Super Lig.
Regelmatig beloven clubs aan het eind van het seizoen bonussen aan hun eigen spelers, die zo worden aangespoord hun sportieve plicht te doen.
 
Het gesprek van de dag in Turkije is momenteel de transfer van Diagne. Een dag voor de KAP melding had Galatasaray een akkoord bereikt voor tien miljoen euro, plus 3 miljoen euro(bij Kampioenschap van Galatasaray) en 20% doorverkooppercentage. Wat opvallend is dat Kasimpasa binnen 1 dag van 14,5 miljoen euro is gezakt naar 10 miljoen euro en dat Galatasaray alleen een KAP melding van tien miljoen euro heeft doorgegeven.
 
Dit baart grote zorgen bij vele sportcommentators. Voor hoeveel geld is Diagne nou verkocht? Want als Kasimpasa daadwerkelijk nog 3 miljoen euro tegoed heeft van Galatasaray bij een eventueel kampioenschap dan is de Turkse topclub verwikkeld in een om koopschandaal met Kasimpasa. In week 22 speelt Galatasaray uit tegen Kasimpasa en het is natuurlijk gunstiger voor Kasimpasa als de club verliest. Een verlies vergroot de kans op kampioenschap van Galatasaray en de kans op drie miljoen euro bonus voor Kasimpasa komt dichterbij.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5
+1

Haydaaaaaaa

Buna derhal aciklik getirsinler


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+2

"Gesprek van de dag", dit hoor ik voor het eerst en waarschijnlijk zie ik het ook niet meer terug.

Journalisten hadden dit verhaal waarschijnlijk ruim voor de KAP al uitgetypt en toen die extra 3 miljoen er uiteindelijk niet tussen stond moesten ze een hele complottheorie bedenken. Journalistiek tegenwoordig.+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Moet je ook niet de hele dag Franse media volgen


+: 7387
-: 10
R: 13528
Level 6
+1

Dat waren allemaal verhalen van de media. Het was nooit officieel. Diagne is sws geen 15 miljoen waard. Dat weten zij ook wel. 10 miljoen is al best veel. Buiten dat wilde diagne zelf ook graag gaan. Het heeft geen zin om een ontevreden speler te hebben.

Hahahha alsof de andere 11 spelers express de boel gaan saboteren.. als voetballer wil je alles winnen.. tv komt weer met hun standaard onzin posts..


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5
+2

"Als voetballer wil je alles winnen"

Hmmm...

Waarom was dit na 3 juli niet een argument? :-*


+: 7387
-: 10
R: 13528
Level 6

Tenzij je geld bied aan de spelers :P+: 340
-: 0
R: 699
Level 4
H09

Sike yaptik itiraf ediyorum, tugay cinere 3m verdik maci versin diye


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5
+1

Sike de bile fazla para veriyorsunuz. Albayrak bu işi beceremiyor.


+: 340
-: 0
R: 699
Level 4
H09

:rodekaart: :rodekaart: :rodekaart: :rodekaart: :rodekaart: :rodekaart:


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Hoe heet die keeper van Fener ook alweer die voor 1 mil de bank van Bolu ging verwarmen?+: 17
-: 0
R: 69
Level 2

Dus als Kasimpasa Europees voetbal kan halen zullen ze toch die 3 punten laten liggen om 3 miljoen euro en meer dan 10 miljoen euro met Europees voetbal laten liggen? :facpal:


+: 10
-: 0
R: 15
Nieuw

Hoezo zou GS 3 mio betalen voor 3 punten op Kasimpasa? Alsof GS onmogelijk kan winnen van Kasimpasa. Daarbij is het heel gebruikelijk dat dit soort clausules worden afgesloten, dat gebeurt ook door Barca/Real bij bijv. de winst van de CL keren ze ook extra bonussen uit.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen