Hulptrainer Galatasaray: "Had de scheidsrechter haast ofzo?"


umitdavala
Ümit Davala, hulptrainer van Galatasaray heeft na de wedstrijd tegen Alanyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Er stond geen Galatasaray op het veld waar wij op gehoopt hadden. We hebben veel balverlies geleden. Dat wij 1 punt hebben gewonnen is teleurstellend. Er was een communicatieprobleem tussen de nieuwe spelers. In de eerste helft hebben wij veel fouten gemaakt en wij hebben ons spel niet kunnen spelen. Er werd 4 minuten verlenging gegeven. De scheidsrechter had 6-7 minuten moeten geven. Had de scheidsrechter haast ofzo?"
Artikel delen met vrienden:


Reacties (18) 


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+2

Klopt. Alanya speelde over het algemeen beter, maar er waren weer een aantal externe factoren met invloed op het spel die zeker niet genegeerd moeten worden.

Alanya scoorde de eerste bijvoorbeeld 30 seconden na 45+3 en in de tweede helft werd er niet alleen weinig extra tijd gegeven, maar hij beëindigde het spel ook relatief snel als je kijkt naar hoelang hun keeper deed alsof hij door een sniper werd geraakt.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6
+1

GS scoort bijvoorbeeld ook nadat er een overtreding wordt gegeven, terwijl er geen overtreding was. Over het doelpunt van Alanya, er wordt niet voor niets een 'minimum' aan vastgeplakt als ze het hebben over de extra tijd. Minimum 3 minuten, maar als er iets plaatsvindt waardoor het spel stil ligt, kan dat dus verlengd worden. Extra tijd van de tweede helft had wat langer kunnen duren, maar hetzelfde geldt ook voor de extra tijd van de eerste helft dus ik snap niet waarom jullie daarover zaten te klagen.+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+2

Hij mag doen wat hij wil, maar hij gaat duidelijk boven het minimum als het nodig is aangezien de eerste helft langer doorging. Als je de ene helft wel genoeg seconden toevoegt, maar de andere helft stop wanneer je zin hebt, kan je een paar vragen verwachten. Alleen omdat hij het recht had betekent niet dat hij z'n macht mag misbruiken.

En extra tijd geven is ietsjes makkelijker dan een juiste beslissingen geven bij een overtreding.


+: 7387
-: 10
R: 13528
Level 6
+1

Scheidsrechter bakte er niets van kwam duidelijk met een bepaald doel. Emre kreeg niet eens geel voor dat. Gs kreeg voor alles geel. Alanya maakte 20 overtredingen en nauwelijks geel.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5
+1

Kijk die Vrattier neem ik zowiezo niet serieus maar Messi10 kom op man

Dan moet je ook praten over Fernando die geel kreeg ipv rood voor een doodschop en Sinan die ook solliciteerde naar rood.

Alanya was gewoon 90 min beter, Gs creeërde niet eens 1 kans in die tijd en jullie praten over die 30 seconden die hij te vroeg zou af hebben gefloten?

Yapma be birader


+: 7387
-: 10
R: 13528
Level 6
+1

Valt ook wel mee. Zo hard kwam het niet aan. Dat zag je trouwens ook in de herhaling. Nam de bal eerst mee en daarna de man. Rood zou te hard zijn in mijn ogen. want hij wilde de bal 100 procent spelen.

Sinan hoorde een vrije trap te krijgen, want je ziet de hand/elleboog van ozan in de rug van sinan. Herhaling zie je ook een duw. Daarna klaagt hij en dan merkte dat ozan langs hem loopt. Was gewoon voor de bal. Als je rood gaat geven voor zulke dingen blijft er niemand over.

Alanya maakte heel de tijd overtredingen en kreeg geen kaarten. Wij kregen meteen bij alles geel.

Die extra tijd sloeg nergens op. Extra tijd 1ste helft moestie allang fluiten en 2e helft 2 min stond de tijd letterlijk stil.

Scheidsrechters moeten met 2 maten meten. Bij iedereen. Ook bij de andere clubs. Iedereen zuigt basaksehir.+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5
+1

Over die van Sinan heb je een punt maar Fernando was 100% rood broer. Hij ging mss wel voor de bal maar zijn gestrekte been was hoog en kon een been breken.


+: 7387
-: 10
R: 13528
Level 6
+1

Ik snap je punt wel, maar zijn tackel was niet hard om het zo maar te zeggen. Je kan er een rode kaart voor geven, maar hij speelde wel de bal. Misschien datie daarvoor geel kreeg.


+: 1701
-: 0
R: 3887
Level 5

Nee, de scheidsrechter moest een derde helft erbij toevoegen.


+: 7387
-: 10
R: 13528
Level 6
+3

Je hoeft ook niet te reageren hoor. Je praat onzin zoals altijd. 4 min erbij gekregen 2 min stond het spel stil. Je weet niet eens waar het over gaat.+: 1701
-: 0
R: 3887
Level 5

Wauw, snel op jullie teentjes getrapt zeg. Sarcasme is ook ver te zoeken.

Messi, jij bent echt 80% subjectief en dan durf je over mijn objectiviteit te praten?

Vattier, ik probeer altijd zo eerlijk mogelijk te zijn. Ik heb de volle 90 minuten inderdaad niet gekeken.

Maar, ik zag wel een Alanyaspor die een stuk beter was naar mijn verbazing.

En zei ik dat iemand over de score klaagde dan?


+: 7387
-: 10
R: 13528
Level 6
+2

Wat een sarcasme man! Ik ben altijd objectief. Je hebt niet eens gezien wat er is gebeurd..


+: 1701
-: 0
R: 3887
Level 5

@Messi10

Zelfreflectie.


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Als het niet over de score gaat, wat heeft Alanyaspor en hoe zij hebben gespeeld er dan verder mee te maken? Dit gaat over de scheids.


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+3

Man man man, de objectiviteit druipt er weer van af. Niemand hier klaagt over de score. Gewoon slecht scheidsrechters werk. Met opzet of niet dit is iets wat geen enkele ploeg wil zien.

Maar nee als 'Galatasaray' en 'scheidsrechter ' in dezelfde zin staan wordt er niet eens een poging gewaagd om eerlijk te zijn.+: 4705
-: 0
R: 8989
Level 5

Ach ik neem Messi10 en Vattier beiden niet serieus.


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Oh nee hoe moet ik verder leven zonder goedkeuring van deze autistische nobody op een voetbalsite. :cry:


+: 1701
-: 0
R: 3887
Level 5

@bjk

Sagol canim. :P

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen