VIDEO: Assist van Belhanda, Feghouli scoort lekker


ahuur
Het elftal van trainer Fatih Terim kwam in de uitwedstrijd tegen middenmoter Alanyaspor nog wel terug van een achterstand, maar wist uiteindelijk niet te winnen:1-1. 

Het antwoord van Galatasaray liet echter niet lang op zich wachten, want Sofiane Feghouli zorgde zeven minuten na de onderbreking alweer voor de gelijkmaker. De Algerijnse middenvelder werd in het strafschopgebied van de thuisploeg vrijgespeeld door Younès Belhanda, waarna hij hard raak schoot in de korte hoek.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6
+1

Bizim kanatlar olsa, birisi topu geri ceker, bidaha ceker, bidaha ceker, rabona yapip top dişarıya çıkar. Digeride topu önüne atar, yetişemez aq


+: 11011
-: 0
R: 11181
Level 5

Wat een domme keeper zeg, i.p.v die eerste paal te pakken rent hij weg van het schot.+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Leuk en aardig allemaal en ik ben oprecht een grotere fan van deze heren dan 70% van onze supporters, maar voor volgend seizoen is een afscheid misschien wel gepast.

Feghouli is simpelweg iets te inconsistent voor z'n salaris. Kijk naar Edin Visca die elke wedstrijd belangrijk is.

Belhanda vind ik nog wel belangrijk, maar hij creëert een ongezonde verdeeldheid tussen de supporters. Combineer dat met irritante gedragsprobleme n, onnodig balverlies en ook best wel veel salaris... Hij is te vervangen.

Voor Feghouli zou ik persoonlijk langzaam Yunus proberen, iedereen kijkt naar zijn dribbling maar hij kon ook heel goed passen en is een linkspoot.

Samen met Belhanda kunnen we beter het hele systeem omgooien en weer 4-3-3 spelen met een doelgerichte 10, Emre Akbaba. Als Ndiaye ook vertrekt kunnen we ook weer een ouderwetse 8 halen, zoals de oude Selcuk. Gingen geruchten rond over Teji Savanier.

We hebben een ploeg die gewoon kampioen hoort te kunnen worden, maar we kunnen langzaam al wat verbeterpunten zien voor volgend seizoen. Met het geld van Belhanda/Feghou li kunnen we trouwens (naast Savanier) Trezeguet proberen te halen, omdat ook Onyekuru vertrekt.


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Alleen al om de salaris horen Feghouli en Belhanda te vertekken. Volgend seizoen moet er 3 Turken spelen en Akbaba kan Belhanda vervangen. Kilinc kan/zou Onyekuru of Nagatomo kunnen vervangen. Feghouli is nog onzeker.

Het zijn geen spelers die elke seizoen 10 keer scoren en 15 assists geven. Anders waren ze elke cent wel waard.

Heb je in ieder geval wee 7,3 miljoen salaris per jaar weer beschikbaar.


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+2

Ga weg met je Turken. Iedereen moet stoppen met doen alsof dat een zekerheidje is. Eerst kijken of ze het durven te proberen en dan of ze de hevige protesten kunnen overleven.

Alleen qua logistiek is het al een doodsteek voor clubs die al in financiële problemen zitten. We praten over langdurige contracten van buitenlanders die miljoenen verdienen die opeens moeten verdwijnen. En dat is maar 1 reden waarom dit een slecht idee is.


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5
+1

Die buitenlandersli miet is al twee jaar ter sprake. Al sinds 2017. Als je als club niks aan hebt gedaan na 2017 dan is het als club je eigen schuld. Laat UA maar protesteren. Die cArsi groep komt al jaren niet naar het stadion om passolig. En na dat Ziraat deal komt de limiet er gewoon aan.

Ik sta er niet op te wachten, jij staat er niet op te wachten. Bijna heel Turkije staat er niet op te wachten. Vooral omdat het over drie jaar toch alweer wordt veranderd. Maar Tayyip krijgt zijn zin.

Ik blijf nog hopen dat een limiet die gaat komen een quota is om jeugd spelers te laten spelen. Dat is idealer. En jij moet leren je bakkes te houden met je onderbuikgevoel reacties. NIKS van wat jij zei kwam nu uit. Utan biraz aq.+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+2

What the fuck maakt het uit hoelang het "ter sprake" is. Als er geen handtekeningen zijn gezet mag je niet zomaar doen wat je wil.

Ik zeg overigens niet dat ze het niet gaan proberen? Waar deel ik precies een "onderbuikgevoe l"? Ik zeg alleen dat het niet makkelijk gaat worden. Ik persoonlijk ben er echt vel op tegen en zou best ver gaan. Desnoods stappen we uit de competitie, bevelen we 30 miljoen supporters hun abonnementen op te zeggen en nodigen we andere clubs uit hetzelfde te doen, kijken of die Arabieren dat leuk gaan vinden. Niet dat dit gaat gebeuren, maar je snapt het idee. We kunnen gewoon vet veel druk uitoefenen.

En al lukt het uiteindelijk niet... Dan kap ik ermee. Ik ga ze geen geld geven nadat ze m'n hobby vernaukt hebben. Veel mensen zullen hetzelfde idee hebben.

Trouwens het meeste wat ik zeg komt uit, jullie lezen gewoon met jullie reet. Alan, Pato, Tetteh... Albayrak zegt zelf dat we met ze bezig waren. Dus ik had gewoon gelijk. Bij Bony zei Swansea trainer Graham Potter dat hij met ons aan het praten was. Alleen Ba hebben we verder niks over gehoord. En dit is alleen de transferperiode . Geloof wat jullie willen, niemand verplicht je om mijn reacties, maar ga niet lopen janken tegen mij omdat je niet kan lezen.


+: 7387
-: 10
R: 13528
Level 6
+1

Grootste onzin met je ter sprake. Het moet officieel zijn. Ze kunnen niet zomaar zeggen nu komt de limiet.

Turken zijn daarnaast drama. Wij hebben genoeg talenten en zonder die limiet speelt ozan in het buitenland.


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5
+1

@Messi10

Of je er op staat te wachten of niet, het gaat komen. Helaas bepalen wij niet wat er gebeurd. Vorige jaar praatten ze over en daarna hebben ze gezegd dat ze het willen invoeren. ZE ZIJN HET VAN PLAN. Ook niet ineens 5 buitenlanders. Eerst 8, daarna elke seizoen minder. En daarbij had Gala Turken genoeg om hieraan te voldoen.

Tayyibe oy verenler düşünsün. Futbola bile karişiyor.


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Vattier

Lafini değiştiriyorsun . Je zei dat Alan en Ba 90% was geregeld. Niet dat er gepraat mee werd en dus niks nog zeker was. Dat 90% is al hoog genoeg voor "alleen nog tekenen". Ama bunu inkar edecek kadar eziklik kompleksin var. Adam gibi soyle, yanlişim diye, yarin unuturlardi.

Niks maar dan ook niks komt uit van wat je zegt. Die limiet gaan ze ons ook dwingen. Ister kabullen ister etme. Faydasini çok gorecek iki takim var o da Akbil ve Trabzonzpor. Dat je her niet kan verkroppen is niet ons probleem. Git maçlari boycot et.+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+2

Sucuğum, dat veranderd niks van het feit dat Alan, Pato, Tetteh en waarschijnlijk ook Ba gewoon onze prioriteit hadden. Op de video-aankondig ing van onze nieuwe spelers zie je zelfs dat de lippen van de aankondiger "Tetteh" zeggen terwijl je via de audio Luyindama hoort. Dat het niet is gelukt kan ik niks aan doen verder. Ik riep al eind december over Alan enzo en ze waren er blijkbaar de hele maand mee bezig. En puur om dit ga je zeggen dat NIKS wat ik zeg uitkomt? Ga buiten spelen.

Again, je hoeft m'n reacties niet te lezen en ik heb liever dat je zo ook niet leest als je zo m'n tijd gaat lopen verspillen daarna. Maar nee jij heb gewoon een Vattier-complex .


+: 7387
-: 10
R: 13528
Level 6

Was trouwens niet persoonlijk selcuk, maar de gedachte van die limiet irriteert mij echt. Tarik 5 mil len amq


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5
+1

@Messi10

Ik zit ook niet op een volgevreten Ozan te wachten. Als ze een limiet gaan forceren dan liever 2 jeugdspelers per seizoen laten spelen. Doe je dat niet betaal je 5 miljoen TL. Gel bak nasil oynatirlar. Een Bursaspor, Gençlerbirliği en Sivasspor hoeven niet meer met geld vet te mesten.

@Vattier

Agh aq Fransizi agh, lets just agree to disagree. Akillanmiyacan. Ik wens je succes met je trauma wanneer ze dat limiet forceren.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen