Mitroglou: "Doelpunt scoren is niet belangrijk, maar het kampioenschap"


mitroglou
Kostas Mitroglou, de kersverse transfer van Galatasaray heeft na de wedstrijd tegen Alanyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik heb voor deze wedstrijd maar 1 keer kunnen trainen. Dit is niet gemakkelijk. Wij moeten elkaar nog leren kennen. Over mijn eigen performance, het was niet de beste, maar de komende weken zal ik beter presteren. Doelpunt scoren is niet belangrijk, maar het kampioenschap. Zodra ik een kans krijg, zal ik proberen om te scoren." 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Kostas... senin b*ynini skm pontuslu uğursuz Je bent spits, jij hoort te scoren. Scoren helpt om kampioen te worden...

Bi insan bu kadar salak olamaz.


+: 18
-: 0
R: 86
Level 2

Deze man gaat Galatasaray champignon maken. top:+: 11011
-: 0
R: 11181
Level 5

Wat is dit? Uitspraken van Slimani?


+: 5113
-: 0
R: 7934
Level 5

Wat een verschrikkelijk e uitspraken lol
Hij zegt ik heb maar 1 keer kunnen trainen met GS, so what? Je vergeet toch niet hoe je moet schieten als je van club wisselt lmfao


+: 340
-: 0
R: 699
Level 4
+2
H09

Adam, hazir degil. 1 idman yapabildi ve son yillarin en zor deplasmaninda 11 de baslamak.


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+2

Hij heeft de bal niet eens in de 16 gekregen, waar moet hij heen schieten? Onze spelers kennen hem nog niet, onze vleugels negeren hem omdat ze geen spits gewend zijn.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen