Bijna Officieel: Galatasaray biedt Ryan Donk+Eren Derdiyok+2 miljoen euro inruil voor Trezeguet


atrehp
Galatasaray is druk bezig om een laatste slag te slaan in de transfermarkt.
De Turkse topclub heeft zojuist Ryan Donk+Eren Derdiyok+2 miljoen euro aangeboden inruil voor Trezeguet. Meer info volgt….
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 1517
-: 0
R: 3300
Level 5

Kasimpasa is niet gestoord om een speler die ze voor 10m euro kunnen verkopen gaan ruilen voor cöpspelers en 2m geld.


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Nee nee nee, kijk dit is dom. Wat gaan we doen als Fernando niet kan spelen? We hebben genoeg aanvallers, en juist niet zo gek veel middenvelders.

Wat we kunnen doen is hem kopen en dan een halfjaar verhuren aan Kasimpasa. Onyekuru gaat toch weg. We kunnen Emre Mor proberen als we nog een vleugelspeler zoeken.

Hoor trouwens dat Eren naar Erzurumspor gaat misschien.+: 1036
-: 10
R: 1896
Level 5

Ik zou Donk laten gaan. Maar niet voor Trezeguet. We zitten momenteel echt in de problemen omdat we met de komst van Luyindama 1 buitenlander te veel in de selectie hebben. Met Trezeguet maak je het alleen maar erger.

Ik laat Maicon liever niet gaan, hij had net een stabiele vorm te pakken en met het oog op de EL wil ik achterin niet te veel aanpassen, ook omdat we maar 3 aanpassingen mogen doen in de selectie.

Laat Donk gewoon gaan, zodat je in de EL toch met Marcao-Maicon of Luyindama-Maico n kan spelen en je geen Semih of Ahmet hoeft te zetten.

Bij een blessure van Fernando kan Selcuk wel komen opdraven, of we schakelen lekker naar een 4-4-2 met Belhanda en Ndiaye centraal. We hebben Akbaba trouwens ook nog, mits wat schuiven komt het wel in orde. En Marcao heeft ook al vaak op die plek gespeeld.


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+2

Maar dan moet Maicon meestal (samen met Linnes) op de tribune omdat we maximaal 12 buitenlanders in de selectie kunnen hebben. Daar verdient hij te veel voor lijkt me. Gewoon hopen dat er een goed bod is voor hem.

En daarnaast lijkt Donk me persoonlijk nuttiger, omdat hij op meerdere posities kan spelen en over het algemeen betrouwbaarder is.


+: 1036
-: 10
R: 1896
Level 5

Ik weet het niet. Maicon is voor Marcao ook enorm belangrijk, ze spreken dezelfde taal, ze zijn nou gewend van samen te spelen als duo, ik zou dat voorlopig niet wijzigen. Zeker niet voor de EL. Nou ga je zitten experimenteren achterin.

En ik denk niet dat hun salarissen veel verschillen. Donk pakt 1,9M per jaar, Maicon 2,2M.


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5

Oh shit ik dacht eerlijk gezegd dat Donk rond 1,2 miljoen zat, dat is een groot verschil. Maar als ik Terim een beetje ken zal hij uiteindelijk voor Donk kiezen, hayirlisi.+: 1036
-: 10
R: 1896
Level 5

In economisch opzicht is Donk nu wegsturen sowieso voordeliger. Ik vermoed dat Cengiz dit ook in acht neemt.

Anders gaat hij aan het einde van het seizoen gratis weg met zijn aflopende contract, terwijl je er nou wat geld voor kan vangen.

Maicon kunnen we in de zomer ook nog verkopen, zijn contract loopt nog wel een aantal jaar.

Neyse, we zien het wel, zolang Galatasaray er maar beter van wordt.


+: 7387
-: 10
R: 13528
Level 6

Gozer, weg met selcuk. Donk presteert gewoon goed als backup. Selcuk verdient 3 miljoen voor een wisselspeler. Is ook niet belangrijk. Celil kan hem makkelijk vervangen.


+: 1036
-: 10
R: 1896
Level 5

Daar gaat het niet om Messi. Ik hoef Selcuk ook niet als speler.

Het gaat hier om het feit dat we afscheid moeten nemen van een buitenlander omdat we door de komst van Luyindama een buitenlander te veel hebben. Het gaat tussen Donk en Maicon. Ik hou Maicon liever nog in de ploeg, Donk is toch weg over een half jaartje. Eigenlijk was die hele transfer van Luyindama te veel.


+: 7387
-: 10
R: 13528
Level 6

Dat probeer ik ook te zeggen. Als fernando geblesseerd raakt heb je donk nodig. Maicon moet gedwongen weg.. die transfer van luyimdam moest pas in de zomer komen..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen