Officieel: Konstantinos Mitroglou door medische keuring Galatasaray


mitroglukeuring
Konstantinos Mitroglou heeft de medische keuring van Galatasaray succesvol doorstaan. Ook is hij fit genoeg bevonden door de technische afdeling en is speelklaar.
Konstantinos Mitroglou sağlık kontrolünden geçti
31 Ocak 2019 Perşembe 15:28
 
Kulübümüzün, transferi konusunda Olympique De Marseille Sasp ile anlaştığını açıkladığı profesyonel futbolcu Konstantinos Mitroglou, sponsor hastanemiz Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.
 
Konstantinos Mitroglou'nun sağlık kontrolünde Galatasaray Futbol Takımı yetkilileri de hazır bulundu.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1517
-: 0
R: 3300
Level 5

In 20 wedstrijden 3 doelpunten, niet echt denderend.
Past precies bij GS: Griekse speler met Franse achtergrond.


+:
-:
R:
Nieuw

14de en nog een grote bek, tipik bir [****]bahce zihni!.+: 465
-: 0
R: 1632
Level 5

Kijk naar je eigen club man jullie hebben fking Soldado en Slimani


+: 391
-: 0
R: 491
Level 3

@polyglot

de aantaal gespeelde wedstrijden is niet belangerijk , maar de minuten wel. Gemiddeld speelde hij elke wedstrijd 40 minuten met een beetje hoofdrekenen rekenen is dat minder dan 10 wedstrijden van 90 minuten. Laten we maar zeggen 10 wedstrijden waarbij 3 goals heeft gescoord , of heel simpel hij heeft om de 290 minuten gescoord dus hij heeft een gemiddelde van om de 3wedstrijden scoren. Niet dat het goed is hoor. Als je met cijfers gaat komen moet je wel wat meer research doen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen