Officieel: Galatasaray onderhandelt met Kasimpasa voor Mbaye Diagne


gslogo2018
Galatasaray heeft aan de KAP aandelenmarkt gemeld dat de onderhandelingen met Kasimpasa voor Mbaye Diagne officieel zijn begonnen. 
"Profesyonel futbolcu Mbaye Diagne'nin transferi konusunda Kasımpaşa Sportif Faaliyetler AŞ ile resmi görüşmelere başlanmıştır."
 
Mbaye Diagne heeft dit seizoen in 17 wedstrijden 20 doelpunten gescoord.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 1517
-: 0
R: 3300
Level 5

Dat ze 12,8m euro gaan betalen is slecht onderhandeld.
Lijkt wel op een paniektransfer.


+: 1394
-: 0
R: 1316
Level 5
MKA

Huh paniektransfer? Je betaalt het niet zomaar aan iemand he. Je geeft het geld aan iemand die de topscoorder wordt van Turkije.

En ipv van telkens over de transfersom te reageren, kun je ipv van dat reageren op de kwaliteiten van Diagne. Jij kan het namelijk ook niet ontkennen dat Diagne de beste spits is van de Turkse league.+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Grote kans dat we het seizoen met 11 buitenlanders in de basis afmaken. Fener haalt Serdar en Tolgay... Lijkt me luid en duidelijk waar dit heen gaat. Het grootste gevecht gaat buiten de voetbalvelden gevochten worden.

Onze ploeg kan tijdelijk vooral uit buitenlanders bestaan, maar onze staff is Turks, de 50 duizend supporters op de tribunes zijn Turks en jeugdafdeling levert langzaam maar zeker een contributie aan het Turkse voetbal. Niemand mag klagen.

Maar goed, Diagne... Denk dat niemand gaat huilen als hij straks aan de lopende band scoort. Die kans is groot. Je kan je afvragen of er geen betere opties waren voor dit bedrag, maar ik ben persoonlijk het boekhouden zat. Als we maar veilig zitten qua FFP en Mitrouglu erbij kunnen halen.

Zijn salaris zal trouwens best wel laag zitten als je kijkt naar zijn salaris van 650 duizend bij Kasimpasa. Als je dan bedenkt dat we misschien 4,5 miljoen per jaar zouden geven aan Alan is dit wel een stuk minder duur opeens.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Geruchten gaan dat zijn salaris 2.3 miljoen wordt. Tel daar die 3.5 miljoen van Mitroglou bij op (als hij komt) en je hebt aardig wat. Maar Diagne kon ook genoeg verdienen in het buitenland, dus dan moet je hem dit wel betalen.

Je kan Diagne natuurlijk nog altijd kwijt aan het Midden-Oosten, China of misschien zelfs de Premier League als hij goed presteert. Ik denk dat dat uiteindelijk ook gaat gebeuren, GS neemt nu dit risico om kampioen te worden of in ieder geval CL-voetbal te halen.


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Er zijn geruchten dat Yunus voor 3,5 miljoen is verkocht. Ik weet niet of het klopt. Wel een mooi bedrag...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen