Luyindama van Standard naar Galatasaray


luyindama
Galatasaray heeft een persoonlijk akkoord met Christian Luyindama, maar het wachten zou zijn op Standard die bankgaranties wil van de Turkse topclub. Althans, dat meldt de Belgische media.
Galatasaray gaat naar verluidt 9 miljoen euro betalen voor Christian Luyindama die zich begin 2017 tot dé sterkhouder achterin bij Standard. Dit seizoen scoorde hij al drie competitiegoals voor de Belgische club.
 
De 25-jarige centrale verdediger moet samen met Marcao voor een muur zorgen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Flink verjongd de verdediging. Weet niet hoe hij speelt alhoewel... een nieuwe CVM om Fernando in de zomer te vervangen, verlengen met Linnes en je zit goed.


+: 1517
-: 0
R: 3300
Level 5

Dit kan een sein zijn dat Serdar Aziz naar Fenerbahce komt.+: 2583
-: 0
R: 9918
Level 5

Volgens TRT spor gaat hij naar lazio.


+: 1036
-: 10
R: 1896
Level 5

Hij is echt niet beter dan Maicon. Is enorm sterk in duel maar zijn positiespel en voetballend vermogen zijn net die van Semih Kaya. 8-9 miljoen is hij zeker niet waard op dit moment. Er zit wel potentie in hem, maar hij heeft werkpunten. 4-5 miljoen zou een juister bedrag zijn.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Heb deze kerel vaak zien spelen maar o wat is dat een ramp. Trager dan Maicon en voetballen kan hij helemaal niet..

Ik geloof er niks van dat Gs zoveel voor hem gaat betalen, zelfs daar zijn ze niet zo dom

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen