Transfer is rond: 'Diagne is vandaag officieel van Galatasaray'


adimoz
Mbaye Diagne heeft zijn transfer naar Galatasaray zo goed als beet. 

Gisteren kwamen de onderhandelingen in een stroomversnelling en normaal gezien wordt de koopovereenkomst vandaag geofficialiseerd. De 27-jarige Senegalese spits verlaat Kasimpasa voor 12,5 miljoen euro.
 
Kasimpasa heeft een bod van 9 miljoen euro plus Eren Derdiyok geweigerd. De club eiste 15 miljoen euro waarbij alsnog een deal is bereikt voor 12,5 miljoen euro. Meer info volgt vandaag….
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (17) 


+: 50
-: 0
R: 135
Level 3
+1

Para biraz fazla ama Hayirli olur insAllah


+: 1036
-: 10
R: 1896
Level 5
+1

Het blijkt toch om 10 miljoen te gaan. Dat is toch al iets beter. Hayirli olsun.

Off: Wordt Mitroglou de tweede spits?+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Diagne en Mitroglou? Zelfde type spelers, en Mitroglou vind ik beter.

12,5 mil voor Diagne pfff

Kasimpasa lacht zich rot


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

10 miljoen voor een speler. De overheid kan wel de schulden op zich nemen, maar zolang de mentaliteit bij de clubs en de supporters niet verandert, zit je over 5 jaar weer in dezelfde situatie. Ankaragucu kon al maanden geen salarissen betalen, ze kregen een transferverbod, uit het niets kwam er opeens geld binnen en nu halen ze de ene na de andere speler.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Ja dat van Ankaragucu is extreme bizar

Goz gore gore batiyorlar amk, zonder schaamte. De spelers krijgen al maanden geen salaris


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Zolang M. Cengiz de voorzitter is gaan we echt geen FFP-overschrijd end gedrag vertonen. Die zet voetbal als het nodig is op de achtergrond, zoals we tijdens de zomer al zagen met het vertrek van Gomis.

En FFP verzinnen ze niet zomaar om irritant te zijn, het punt is dat je er over een paar jaar gezonder uit moet komen. Als we de regeltjes volgen zou er geen probleem moeten zijn.

Terim zei al dat we voortaan spelers gaan halen waar we ook winst mee kunnen maken, Diagne valt daar ook makkelijk onder.+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Er is een reden dat de Turkse topclubs al heel lang onder toezicht staan. Ze houden zich niet aan de regels. Diagne is een speler die je kan doorverkopen inderdaad, maar een club met een paar honderd miljoen euro aan schulden en onder toezicht hoort geen 10 miljoen te betalen voor een speler. Cengiz en co zitten nu in tijdsnood en er moet een spits bijkomen, anders zijn ze de pineut. Dat is de reden dat ze nu voor Diagne gaan, ik denk niet dat ze deze transfer aangaan met de FFP in hun achterhoofd. Grote kans dat vandaag of morgen nog iemand wordt verkocht bij jullie on het een beetje te compenseren. Maar als je geen kampioen wordt, heb je straks een probleem.


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

We kochten ook Belhanda voor 10 en Ndiaye voor 9 (incl. bonussen), zo vreemd is het ook weer niet. En toen riskeerde Dursun uitsluiting voor populariteit richting de verkiezingen. Dit keer hebben we gewoon inkomsten gecreëerd met Ozan en Rodrigues (en meer?).

Er wordt trouwens ook gezegd dat er wel een deel alleen wordt betaald bij een kampioenschap en het behalen van de CL, dus daar hebben ze vast rekening mee gehouden.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Ja en daarom kreeg je een straf van de UEFA, ondanks het feit dat je kampioen was geworden en dus inkomsten had. Daarom kon je ook een lange tijd de salarissen niet betalen. Er wordt gezegd dat Kasimpasa 500 duizend krijgt als GS kampioen wordt, that's it. Financieel gezonde clubs kunnen het zich veroorloven om +10 miljoen te betalen voor een speler, de Turkse clubs kunnen dat niet. Als je dit goedpraat laat je de fanatiekeling in je spreken.


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Ik praat het niet goed, is zeg alleen dat he financieel te doen is. Het enige punt ter discussie is of het bedrag niet beter gebruikt kon worden.+: 2583
-: 0
R: 9918
Level 5

Gala heeft gewoon een goede spits gehaald ook al is het bedrag abnormaal hoog!

Met diagne zie ik ze nu pas een kans maken op de titel! Kan ik over besiktas helemaal niet zeggen. Wij hebben in tegenstelling een onfitte, versleten en shit spits gehaald......


+: 22
-: 0
R: 72
Level 2
+1

Mensen doe is rustig jullie doen alsof deze 2 transfers rond is ik zie nergens staan dat ze binnen zijn :-*


+: 547
-: 0
R: 2054
Level 5

Waar lezen jullie dat hij 10 miljoen heeft gekost?

Op hurriyet.com lees ik:
VE [****] SON! RAKAM 12.8 MİLYON EURO

Gece geç saatlerde Galatasaray ilk yarının gol kralı için Kasımpaşa ile 12,8 milyon Euro bonservis bedeli ile el sıkıştı. Öte yandan Galatasaray, 2018-19 sezonu sonunda şampiyonluğa ulaşırsa Kasımpaşa'ya 500 bin Euro bonus ödeyecek.


+: 14
-: 0
R: 86
Level 2

Boys aan de ene kant hebben jullie gelijk het is niet heel goedkoop.

Diagne kan mss wel een speler zijn die we kunnen doorverkopen, er zat geen andere optie meer in we moesten een spits hebben.

We hebben ook gewoon 14/15 miljoen op zak ik zie het probleem er niet echt van


+: 465
-: 0
R: 1632
Level 5

Yess deze man is een beest+: 33
-: 0
R: 83
Level 2

12miljoen????

Schaam je diep gala wat is voor bs is dit man


+: 81
-: 0
R: 575
Level 4

Kasimpasa kapti parayi gs'den, yoksa gs'mi kaptirdi. Dit is een paniek aankoop

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen