Japanse Jackpot: Maicon voor 5 miljoen euro naar Japan?


amaico
Ondanks dat Galatasaray een lange tijd bezig is om een aanvaller te halen, komen er ook biedingen binnen voor zijn eigen voetballers.
Sporx meldt dat een Japanse club 5 miljoen euro heeft geboden voor Maicon en dat de gesprekken nog gaande zijn. Als er een deal wordt bereikt, wil Galatasaray Christian Luyindama overnemen van Standard Liege. 
 
De 25-jarige Christian Luyindama heeft dit seizoen in 30 wedstrijden 3 goals gemaakt en heeft tot medio 2021 een doorlopend contract bij zijn club.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Alles boven de 4 miljoen accepteren. En die Luyindama lijkt me best wel een goeie optie, alleen als we straks met 11 buitenlanders beginnen gaat iedereen weer huilen. We moeten echt Serdar proberen terug te winnen.

We hebben genoeg Turkse alternatieven die later een basisplek kunnen veroveren, alleen we hebben tijdelijk vertegenwoordig ers nodig. Het is alleen echt moeilijk als we iedereen die basis kan spelen meteen verkopen.


+: 1517
-: 0
R: 3300
Level 5

Haha ulan bu kazmaya 4 milyon TL bile verilmez.
Serdar Aziz mag je vergeten, die gaat in de zomer verkassen. Terim complex en ego is onverslaanbaar bij GS, zelfs al ben je hagi of messi.

Gaat Diagne voor 10m euro naar GS bankroeTIER?+: 1036
-: 10
R: 1896
Level 5
+1

Die Luyindama is slecht. Ik weet niet of je hem volgt, ik wel regelmatig en hij speelt enorm nonchalant. Zijn positiespel lijkt nergens op. In duel is hij wel goed. Zijn coach Preud'homme zat gisteren in een talkshow, en daar hadden ze het over zijn slordigheid en zijn andere werkpunten. Hij is echt niet beter dan Maicon, zelfs niet de Maicon in deze vorm.


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5

Hmm nee, ik basseerde m'n uitspraak op een korte video en wat reacties. Toch grote kans dat het nep-nieuws is (alweer).

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen