Kasimpasa gunt Galatasaray 24 uur extra bedenktijd


ahoor
Galatasaray heeft een dag extra bedenktijd gevraagd voor de beslissing over de transfer van Diagne.

Kasimpasa die hem wil verkopen, is bereid langer te wachten dan aanvankelijk was aangekondigd.
 
Algemeen directeur Turgay Ciner van Kasimpasa ging dinsdag met Galatasaray onderhandelen over de transfer van Diagne, maar de Turkse topclub eiste 24 uur bedenktijd. Galatasaray zou 9 miljoen euro hebben aangeboden aan Kasimpasa, waarbij de club ruim 14 miljoen euro eist. Volgens laatste berichten zou Kasimpasa zijn gezakt naar 13 miljoen euro. Galatasaray zou 24 uur bedenktijd hebben gevraagd. Meer info volgt….
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5
+1

Transfervrij binnengehaald en misschien voor 13 miljoen weer verkocht na 1 jaar... Birakin devleti Kasimpasalinin eline o bizi ucurur...


+: 1036
-: 10
R: 1896
Level 5

Nou blijken ze met Franco Di Santo aan de haal te zijn gegaan. Die man is werkelijk nog slechter dan Eren, zelfs Maicon heeft een beter doelpuntengemid delde dan hem in heel zijn carriere :facpal:

Hij blijkt al in Istanbul te zijn. Ik schat de kans dat het waar is 50%, hij kan evengoed voor een andere ploeg komen. Bize gelmesinde.+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5
+1

Diagne zu Galatasaray, Di Santo zu Kasimpasa? :D


+: 1517
-: 0
R: 3300
Level 5

Dit wordt een Vagner love gevalletje :-* .


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

14 mil voor Diagne hahah

Saka gibi

Iedereen bekritiseert wel Gs bestuur maar volgens mij is er gewoon geen geld om een deal te sluiten met clubs die hun geld niet in termijnen willen.

Turkse clubs willen dat wel


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Benfica bood Ferreyra aan Fener. Dacht ik. Als Benfica dat al toestaat had GS ook een kans. Gebruiken ze niet. Adebayor is een harde werker en staat reserve. Proberen ze ook niet.+: 1517
-: 0
R: 3300
Level 5

Facundo Ferreyra stapt naar Anderlecht.
Ik hoop dat FB de volgende spelers haalt: Narsingh, Leroy Fer en spits: M'Baye Niang van Stade Rennes (Senegalees met aflopend contract over 5 maanden, Sow kan hem overtuigen).


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5

Niang is verhuurd door Torino met optie tot koop... En is heel wat waard.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen