'Bony dichtbij huurdeal met Galatasaray'


abukos
Wilfried Bony lijkt zijn carrière voort te zetten in Turkije. De 30-jarige aanvaller van Swansea City is namelijk dichtbij een huurdeal met de Turkse topclub Galatasaray.

Zaterdag werd de Ivoriaanse oud-spits van Vitesse door Swansea-trainer Graham Potter al buiten de selectie gelaten voor het FA Cup-duel met Gillingham. 
 
Swansea zou hem graag laten gaan voor een goed bod. De spits is naar verluidt de duurst betaalde speler van Swansea en drukt daardoor zwaar op de begroting van de club uit de Championship. De spits mag ook vertrekken op huurbasis naar een andere club.
 
Bony kampte sinds zijn terugkeer in Wales, in 2017 (na een mislukt avontuur bij ManCity) lange tijd met een zware knieblessure.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen