"Het was helemaal niet gemakkelijk om Galatasaray te verlaten"


rodrigues
Garry Rodrigues, de ex-speler van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover de Griekse media. 

Journalist:
"Waarom heb je Galatasaray en Turkije verlaten voor een club uit het Midden-Oosten?"
 
Garry Rodrigues:
"Het was helemaal niet gemakkelijk om Galatasaray te verlaten. Ze hebben mij een kans gegeven om op hoog niveau te voetballen. Het bod van Al Ittihad was voor mij een nieuw avontuur. Ik ben wel blij dat ik het bod heb geaccepteerd, maar het was echt niet makkelijk. Ik heb het bod ook een beetje voor mijn familie geaccepteerd."
 
Journalist:
"Je hebt in je eerste wedstrijd een rode kaart ontvangen. Waarom eigenlijk?"
 
Garry Rodrigues:
"Ik heb op de juiste plaats een warming-up gedaan. De scheidsrechter wou niet dat ik daar een warming-up deed, maar ik heb zijn verzoek geweigerd om te vertrekken. Hij gaf mij eerst een gele kaart. Hij lachte ook hierbij. Ik zei tegen hem dat hij nog eentje hiervan aan mij kon geven. Toen gaf hij mij de tweede gele en daarna de rode kaart. Ik snap nog steeds niet waarom hij dat heeft gedaan."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen