'Nieuwe ontwikkelingen rond Serdar: Galatasaray en Fenerbahçe bereiken akkoord voor 500.000 euro


azomo
Serdar Aziz hoopt bezig te zijn aan zijn laatste dagen bij Galatasaray.
De verdediger komt niet in de plannen van Fatih Terim voor en zorgde afgelopen weken voor opschudding, door zich ziek te melden vlak voor het duel tegen Sivasspor.
 
Galatasaray gaat ruim 2,9 miljoen euro verdienen aan Serdar Aziz. De verdediger zet binnen enkele dagen zijn handtekening onder contract bij Fenerbahce. Hij verkast per direct voor 500.000 euro naar Fenerbahce. Dat meldt Sporx vandaag.
 
Serdar gaat zijn achterstallige salaris van 1,8 miljoen euro plus 600.000 euro inleveren om te vertrekken naar Fenerbahce. De Turkse topclub Galatasaray eist nog wel 500.000 euro transfersom van Fenerbahce. Meer info volgt…
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen