Albayrak: "Ik heb een uur gesproken met Pato en we wachten af...


albayd
Galatasaray bestuurslid Abdurrahim Albayrak maakte gisteren het een andere bekend over de transfergesprekken in Dubai over Alan en Pato.

Alan
“Het klopt dat ik in Dubai was. Ik heb met een aantal spelers een transfergesprek gevoerd. Alan is een speler die we al een tijd op de voet volgen. Zowel met Alan en de club hadden we al een akkoord bereikt. Ik bedank zowel Alan en de club voor hun gastvrijheid. Ze waren heel vriendelijk voor ons. Maar ik hoor zojuist dat de club hem niet meer wil verkopen. Ik ben zojuist aangekomen in Istanbul, maar ik weet niet of er een officiële verklaring naar buiten is gebracht door de club. Laten we met z’n  allen even wachten wat er gaat gebeuren.
 
Pato
“Ik bedank Pato en de club. Wij hebben een goed gesprek gehad met de club en Pato. Ruim een uur heb ik een gesprek gehad met Pato. Hij heeft wat problemen met de club en vertelde ons dat hij dat eerst moest oplossen. Alles gaat momenteel goed. We doen goede dingen voor Galatasaray en we gaan spelers aantrekken. Van de tien spelers waar we momenteel mee in gesprek zijn gaan we hoe dan ook minimaal twee spelers aantrekken. We gaan transfers verrichten binnen enkele dagen,” aldus Albayrak.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen