Sas kondigt Galatasaray-transfers aan: "Wij willen twee spelers aantrekken"


hasano
Galatasaray probeert zich nog deze week te versterken met twee spelers.
De “Leeuwen” hopen de transfer van twee spelers definitief te kunnen afronden. Het zou gaan om een spits en een verdediger, meldt Galatasaray assistent Hasan Sas tegenover BeinSports.
 
"Een aantal veranderingen binnen de groep is noodzakelijk. Ik hoop dat er de komende weken al wat gebeurt", vertelt Sas aan BeinSports.
 
"Maar we zijn wel afhankelijk van de speler zelf en de clubs. Wij willen nog twee spelers aantrekken en afscheid nemen van een aantal jongens die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Voor de aanval zijn we op zoek naar twee spelers, maar het kan ook zo zijn dat we een aanvaller en een verdediger kopen." Wie dat precies zijn, ontvouwt Sas niet.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen