Hoeveel gaat Alan Carvalho verdienen bij Galatasaray?


alano
Galatasaray staat op het punt om zich te versterken met Alan Calvalho.
Dat melden diverse Turkse media. Evergrande wil zich verlossen van Braziliaanse aanvaller die 6 miljoen euro per jaar verdiend bij de Chinese club. Als alles doorgaat, zal Alan 4 miljoen euro (inclusief handtekeninggeld) verdienen bij Galatasaray. Verwacht wordt dat hij volgende week naar Turkije komt om een contract te tekenen.
 
Galatasaray heeft met de verkopen van Rodrigues en Ozan Kabak 20 miljoen euro aan transferinkomsten verdiend. Nu wil de Turkse topclub dit geld gebruiken om twee nieuwe aanvallers te halen. Naast Alan Carvalho wil Galatasaray de 21-jarige Benjamin Tetteh overnemen van Sparta Praag.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen