Officieel: Galatasaray zal binnenkort zijn nieuwe aanvaller bekendmaken


gslogo2018
Het bestuur van Galatasaray heeft via de officiële website bekendgemaakt dat ze niet geïnteresseerd zijn in Emre Colak.
Hiernaast gaven ze aan dat de werkzaamheden om het vastleggen van een nieuwe aanvaller nog gaande zijn en dat ze dit binnenkort gaan afronden. Hiernaast is de Turkse topclub zeker dat ze eind dit seizoen voor de 22de keer kampioen gaan worden.
 
"Transfer gündemimizde eski futbolcumuz Emre Çolak ile ilgili herhangi bir düşünce ve girişim bulanmamaktadır. Forvet transferi ile ilgili çalışmalarımız, kısa süre içinde sonuçlandırılmak üzere, çok yoğun bir şekilde sürdürülmektedir. Galatasaray'ımız, kimi olumsuz algı operasyonlarına rağmen, 22. şampiyonluk yürüyüşüne devam edecektir" 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen