Florinel Coman moet Garry Rodrigues doen vergeten bij Galatasaray


florinel
Na het vertrek van Garry Rodrigues is Galatasaray op zoek naar een waardige vervanger.
De laatste kandidaat die genoemd is in de Turkse media is Florinel Coman. Het 20-jarige talent van FCSB maakt een uitstekend seizoen mee en wist zich in de schijnwerpers van veel clubs te werpen. Gigi Becali, de voorzitter van FCSB deed onlangs de onderstaande uitspraken.
 
“Florinel Coman is onze beste speler. Ik verkoop hem alleen voor 100 miljoen euro of hoger. Als een club zoveel geld brengt, dan mogen ze hem meenemen.”
 
Florinel Coman wist dit seizoen in 24 wedstrijden 8 goals en 6 assists te maken. Hij werd in 2017 voor 2,65 miljoen euro overgenomen door FCSB.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

Coman van de Aldi.


+: 465
-: 0
R: 1620
Level 5

Coman van Aliexpress nee dankje hoef hem niet te zien bij GS+: 33
-: 0
R: 83
Level 2
+1

Jullie zijn fcking raar met je ik hoef hem niet alixexpres dit dat , jullie willen tog jonge spelers en nu zeggen je nee zonder dat je hem uberhaupt kent. Wtf verwacht je dat amq depay, lingard ofz naar ons gaat komen jullie moeten wel realistisch zijn.


+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

Het was maar een woordspeling met zijn naam hoor. Doe effe rustig.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen