Galatasaray speelt in Duitsland gelijk tegen RB Leipzig


martinlinnes
Galatasaray heeft de oefenwedstrijd tegen RB Leipzig gelijkgespeeld.
In de Red Bull Arena werd het 1-1. RB Leipzig kwam eerst via een doelpunt van Poulsen op een 1-0 voorsprong. In de 55e minuut trok Martin Linnes de stand gelijk. Verder kregen beide ploegen veel doelkansen, maar scoren deden ze niet meer waardoor de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel is geëindigd. 
 
Toen Armindo Bruma in 2017-2018 naar RB Leipzig vertrok, werd er afgesproken dat beide clubs twee oefenwedstrijden zou spelen. 
 
RB Leipzig speelde voor het laatst in 2017 twee wedstrijden in de Champions League tegen Besiktas. De Turkse topclub won thuis met 2-0 en uit met 1-2.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen