Galatasaray speelt in Duitsland gelijk tegen RB Leipzig


martinlinnes
Galatasaray heeft de oefenwedstrijd tegen RB Leipzig gelijkgespeeld.
In de Red Bull Arena werd het 1-1. RB Leipzig kwam eerst via een doelpunt van Poulsen op een 1-0 voorsprong. In de 55e minuut trok Martin Linnes de stand gelijk. Verder kregen beide ploegen veel doelkansen, maar scoren deden ze niet meer waardoor de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel is geëindigd. 
 
Toen Armindo Bruma in 2017-2018 naar RB Leipzig vertrok, werd er afgesproken dat beide clubs twee oefenwedstrijden zou spelen. 
 
RB Leipzig speelde voor het laatst in 2017 twee wedstrijden in de Champions League tegen Besiktas. De Turkse topclub won thuis met 2-0 en uit met 1-2.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

Nu Eren ook weg is hebben we letterlijk zonder spits gespeeld. Sinan weer een verloren project van ons. Kan max een wisselspeler voor de rechterflank zijn helaas.

Linnes kan gescoord hebben, maar Mariano was ook weer van grote klasse. Hij maakt een snelweg voor de vleugelspeler voor hem. Hopelijk mag Linnes 2-3 wedstrijden de LB-positie overnemen van Yuto bij z'n afwezigheid. Emre Tasdemir zat niet eens bij de wissels.

Maicon was deze wedstrijd weer goed. De ene wedstrijd speelt hij als Maldini, de andere keer loopt je letterlijk langs hem. Beter vervangen we hem in de zomer gewoon nu hij nog wat waard is. Te veel risico.

Yunus is nog heel jong, maar hij moet echt veel meer betrokken zijn bij het spel. Vooral zonder de bal. Anders hebben we zo weer een Sinan.

Over het algemeen speelden we prima, maar we hebben echt heel weinig aanwezigheid in de voorhoede. Twee kwalitatieve spitsen halen is een must willen we iets bereiken dit seizoen.


+: 19
-: 0
R: 70
Level 2
+1

@Vattier
Bedankt voor je samenvatting. Trouwens vind je reacties erg goed man en ook dat je makkelijk te begrijpen bent met je zinsopbouw enzo. Hoezo is Eren Derdiyok trouwens weg bij Galatasaray?+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5

Dankje, niet veel mensen nemen tijd voor constructieve feedback. Maar het is handig om te weten wat ik goed/fout doe. Helpt me leren schrijven.

Terim gaf dezelfde reden voor het vertrek van Eren als bij Serdar: "Past niet bij mijn werkcultuur". Wie weet wat er daadwerkelijk achter zit. Maar Eren had toch een aflopend contract en was sowieso niet goed bezig.


+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

Ik vermoed omdat hij al dan niet een blessure fakete voor de uitwedstrijd tegen Porto. Terim wilde hem dan niet meer, maar haalde hem toch terug uit noodzaak omdat Sinan een ramp was voorin. En omdat hij zich ook uiteindelijk blesseerde.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen