'Galatasaray onderhandelt met spits van zeventien miljoen euro'


njio
Tottenham Hotspur betaalde drie jaar terug circa zeventien miljoen euro voor Clinton N’Jie, maar veel plezier had de aanvaller jaren terug nog niet gegeven. 

In competitieverband kwam de van Olympique Lyon overgenomen N’Jie slechts tot zeven invalbeurten bij Tottenham en kampte hij met blessures. Al snel keerde hij terug naar Frankrijk en dit keer naar Marseille.
 
De 25-jarige Kameroener maakt ook geen indruk bij Marseille en mag vertrekken. De spits heeft nog een contract tot 2020 bij Marseille en heeft momenteel een transferwaarde van ruim 6,5 miljoen euro. Volgens de Turkse BeinSports onderhandelt Galatasaray met Marseille om Clinton te huren van de Franse topclub. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen