'Galatasaray ontvangt eerste bod van 11 miljoen euro plus doorverkooppercentage op Ozan Kabak'


akabak
Stuttgart heeft een bod uitgebracht op Ozan KABAK, zo meldt de Turkse sportkrant Milliyet vandaag.

Donderdag schreef Milliyet dat Galatasaray zich binnen 48 uur zou melden in Duitsland en dat zou inmiddels zijn gebeurd. Naar verluidt gaat het om een bod van 11 miljoen euro. Hoewel de vraagprijs van Galatasaray iets hoger ligt, buigt de club zich er serieus over.
 
Voor Ozan Kabak ligt in Stuttgart een vijfjarig contract klaar. Hij kan volgens de Turkse pers jaarlijks 2 miljoen euro verdienen.
 
Volgens Milliyet biedt de club uit Duitsland de verdediger op dit moment het beste perspectief. De leiding van Galatasaray is bereid Ozan in de winterstop te laten vertrekken en kan een aardig bedrag aan zijn doorverkoop overhouden.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 3748
-: 0
R: 3281
Level 5
+2

De laatste berichten melden juist dat ze het totaal niet serieus nemen. Dat betekent dat die clausule waarschijnlijk niet meer bestaat (binnenkort).


+: 0
-: 0
R: 1
Nieuw

Als deze man onder de 20 miljoen weggaat, dan is Galatasaray officieel de slechtste club op aarde als het gaat om spelers kopen/verkopen. Schandalig gewoon. Ookal is dit pas zijn 1e seizoen deze man mag gewoon niet onder de 20 miljoen weg.+: 8926
-: 0
R: 13358
Level 6

Lijkt me sterk dat Stuttgart hem een netto salaris van 2 miljoen heeft geboden. De transfersom geloof ik wel, Ozan is een speler met veel potentie en bij Stuttgart houden ze daar wel van. Het ligt er aan wat Ozan wil en of hij ambities heeft. Hij kan het pad van Caglar volgen, hij kan als Semih eindigen of hij kan de nieuwe Bülent Korkmaz worden. Ik denk dat GS hem voor 15 miljoen wel laat gaan en ik denk dat Stuttgart wel zo ver wil gaan voor hem. Maar 20+ zie ik hem niet halen op dit moment.


+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Ik hoorde het nieuws dat hij naar stuttgart zou gaan. Weet iemand hoeveel het doorverkoopperc entage is?


+: 1920
-: 0
R: 6442
Level 5

Wat een hype wordt er gecreeerd rond deze jongen..

20 miljoen , 30 miljoen dit dat.. Die jongen komt net kijken en heeft een paar leuke wedstrijden gespeeld tegen Kebabspor en hij wordt meteen de hemel in geprezen..

Paar slechte wedstrijden en hij wordt afgebroken .. Typisch Turkije , het is zwart of wit..

Van wat ik heb gezien heeft hij zeker potentie maar laat hem eerst maar eens een tijd presteren in Turkije, dan praten we verder

Ik geloof ook niks van dit bod


+: 2
-: 0
R: 13
Nieuw

Biz hype yapsak nolcak, europese clubs geven geen ene fuck om wie wij hypen. Ze kijken naar spelers die het talent hebben, en als je hier komt, uefa.com/.../... wordt je sowieso automatisch gehyped door iedereen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen