Schmitt dreigt met gang naar FIFA: "Zijn geduld raakt langzaam op"


alppops
Galatasaray wil af van spelers met een hoog-salaris. Eren Deridyok is één van die spelers en heeft dan ook een brief gekregen dat hij niet meer welkom is. De aanvaller heeft echter nog een contract voor een halfjaar en wil zijn resterende salaris overgemaakt hebben.

“Derdiyok is niet meer welkom”, laat zijn zaakwaarnemer weten aan Turkse pers. Hij heeft nog een aardig bedrag tegoed. Niet alleen zes maand aan salaris, maar ook nog een bedrag dat normaalgesproken direct na een seizoen wordt uitgekeerd. Dan heb ik het over 1,5 miljoen euro inclusief bonussen.”
 
“Zijn geduld raakt langzaam op”, verzekert Christian Schmitt. “Binnenkort praat ik met hem hoe we dit op te lossen. Als er geen oplossing komt voor 18 januari, schakelen we mogelijk de FIFA in.” 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen