Officieel: "Er is een bod binnengekomen voor Belhanda"


abilo
Galatasaray hoopt dat Belhanda zo snel mogelijk vertrekt en de zaakwaarnemer erkent dat hij aan het onderhandelen is met Al Ittihad.

"We zijn met Al Ittihad aan het onderhandelen over een transfer", vertelt William D'avila aan Turkse pers. "De intentie van Al Ittihad is duidelijk. Ze willen Belhanda overnemen. Er is een bod binnengekomen en wij kijken wat het beste is voor  Belhanda. Er zijn kleine details nog die besproken moeten worden,” aldus D’avilla.
 
Al Ittihad maakt niet bekend met welke club men in gesprek is, maar het is nu duidelijk dat het inderdaad om Galatasaray gaat. Met een eventuele transfer van de Marokkaanse international zal waarschijnlijk een bedrag van ongeveer 6 miljoen euro gemoeid zijn.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen