Belhanda: "Heb aan niemand gevraagd om de club te verlaten"


abaleh
Duidelijke taal van de Marokkaans-international, anders dan men doet vermoeden is de nu 28-jarige middenvelder met niets anders bezig dan zijn rentree bij Galatasaray.

Als we het vooraanstaande Saoedische sportmedium Alwaqt Al Asly mogen geloven dan heeft Al Ittihad er met het aantrekken van Belhanda een derde Marokkaans-international bij. 
 
Belhanda furieus over de foutieve berichtgeving
 
Zo zei hij onder andere het volgende: ''Het doet me deugd dat clubs wat in me zien, tijdens elke transferwindow zie ik mijn naam wel voorbij komen. Maar hoe het er nu voor staat is heel simpel: ik onderhandel met niemand. Geen clubs uit de Ligue 1 en ook niet uit Qatar. Heb aan niemand gevraagd om de club te verlaten en loop al helemaal niet rond met dat idee. Sta hier onder contract en voel me er geweldig bij.''
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen