“Galatasaray is een grotere club dan Benfica”


sinangumus
Sinan Gümüş, de voetballer van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij zijn een grotere club dan Benfica. Wij kijken positief tegen deze wedstrijd. Wij zijn Galatasaray. Wij hebben heel goed tegen FC Porto gespeeld. Porto is beter dan Benfica. Onze trainer heeft in 2000 deze beker al getild, ik hoop dat wij het dit seizoen ook weer winnen. Ondanks alles, denk ik dat wij een goed eerste seizoenshelft hebben meegemaakt. Mijn blessure kwam wel op het verkeerd moment. Ik heb het niet opgegeven, ze zeiden 6-8 weken, maar ik kwam binnen 5 weken terug. Als ik meer geluk had, dan had ik meer doelpunten gescoord. Tijdens de transferperiode worden er veel dingen over mij geschreven. Veel nieuwsberichten zijn waar, sommigen zijn niet waar. Ik doe hetgeen wat Galatasaray mij zegt.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen