Officieel: "Komende uren of dagen vertrekt Batshuayi"


amuros
Mateu Alemany, technisch directeur van Valencia, bevestigde donderdag tegenover de pers dat er een vroegtijdig einde is gemaakt aan de uitleenbeurt van Chelsea-aanvaller Michy Batshuayi.

Batshuayi zou voor één seizoen worden gehuurd van Chelsea, maar de samenwerking liep uit op een mislukking.
 
Alemany bevestigde donderdag dat Valencia niet verder wil met de Belg. "De situatie van Batshuayi is duidelijk. We praten met een aantal clubs over zijn transfer. Ik hoop dat zijn vertrek de komende uren of dagen rondkomt. De speler is hier enkele weken geleden al van op de hoogte gebracht. De beslissing is genomen, er is geen weg terug", aldus Alemany.
 
Galatasaray zou in gesprek zijn met Batshuayi. De beide partijen onderhandelen over een uitleenbeurt. Natuurlijk moet Chelsea eerst een overeenstemming bereiken met Valencia en Galatasaray.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3749
-: 0
R: 3281
Level 5
+1

Ik denk niet dat we Batshuayi gaan (kunnen) halen. We gaan hem nooit kunnen kopen en z'n salaris is zelfs voor een halfjaar te veel. Samen met Alan wordt het financieel gewoon te zwaar.

Dus ik verwacht Alan + Benjamin Tetteh. Nu ze weer begonnen zijn aan transfers zoals Marcao verwacht ik met Tetteh weer een verrassing. Onze transferpolitie k is duidelijk zo veel mogelijk tegen oude spelers. Misschien is Ba dan een laatste optie mocht er iets misgaan. Of misschien halen we een derde spits als Eren toch vertrekt. Over Tetteh zelf wil ik praten als er een topic over komt. Ik wil hem wel heel graag bij ons zien.


+: 465
-: 0
R: 1626
Level 5

Hoop echt dat Batshuayi gaat komen heb echt geen zin om die Tetteh te zien spelen in de basis

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen