Mariano wil verlengen: "Ben gelukkig in Istanbul"


amarion
Mariano werd afgelopen zomer gelinkt aan een overstap naar Flamengo en FC Barcelona. Nu de belangstelling is gaan liggen, hoopt hij dat zijn contract bij Galatasaray verlengd wordt. 

"Ik ben heel erg tevreden, dat weet de club ook. Ik heb nog een contract van 1,5 jaar hier en wil het uitdienen", vertelt Mariano aan BeinSports. "Ik sta ervoor open om mijn contract op korte termijn te verlengen als de club het ook wil"
 
De Braziliaan, die in 2017 overkwam van Sevilla, voelt zich als een vis in het water onder trainer Fatih Terim. "Hij liet me direct weten dat ik een belangrijke schakel ben. Door dat vertrouwen laat ik nu mijn beste spel zien. Maar het kan nog steeds beter."
 
“Ik heb een aanbieding gehad van FC Barcelona toen ik bij Sevilla speelde. Maar omdat ik geen europees paspoort had kwamen er al snel problemen en ging mijn transfer niet door,” aldus Mariano.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen