Braziliaanse clubs willen Fernando van Galatasaray


fernando
Galatasaray heeft onlangs Garry Rodrigues aan Al-İttihad verkocht.
Maicon, die ook niet in de plannen van de Turkse topclub voorkomt, is bezig om een club in Brazilië te zoeken. Er gaan berichten rond dat een aantal Braziliaanse clubs geïnteresseerd zijn in Fernando. 
 
“Fernando heb ik nodig. Hij is een van de sleutelspelers. Als er net als Rodrigues een goed bod komt, dan kunnen we hierover nadenken.”, aldus Fatih Terim. 
 
Fatih Terim wil Ryan Donk als centrale verdediger gebruiken en Fernando zal over het middenveld voorlopig blijven bewaken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 6
-: 0
R: 13
Nieuw

Herkesi satin amk, wat is dit. Je hebt een half jaar de tijd gehad om spelers te scouten en met clubs te praten, maar tot heden lees ik alleen maar over 'geruchten'. Zou me niet verbazen als we straks nog meer sleutelspelers missen en 0 spelers aankopen. Wat doet technische directeur in godsnaam de heledag?


+: 1666
-: 0
R: 3831
Level 5

Ze willen Fernando (op dit moment) niet verkopen, dus er is nu nog geen probleem.

Galatasaray haar transferbeleid is abnormaal slecht, de spelers die in de zomer zijn gehaald zijn:
Ömer Bayram (is sinds kleins af aan voor Gs), Ndiaye (speelde daarvoor een half jaar bij Gs), Nagatomo (die was eerst gehuurd van Inter), Akbaba (voor te veel geld en is sinds kleins af aan voor Gs), Onyekuru (nog best een goeie transfer) en Mugdat (geen commentaar).

En daarbij is Gomis voor een prikkie weg gegaan, als je het vergelijkt met Souza en Giuliano bijvoorbeeld. Er is geen eens een vervanger gehaald.+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

Eindelijk iemand die het inziet... de supporters en media uiten hun kritiek abnormaal weinig, het is allemaal 1 kontlikkerij


+: 1666
-: 0
R: 3831
Level 5

@Alex

Ik wil best positief zijn, maar dat kan niet. Ik ben gewoon objectief en neutraal, de transfers die verricht zijn kon ook zonder Albayrak en co.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen