Ex-Ajacied Kenny Tete moet Mariano doen vergeten bij Galatasaray


mariano
Kenny Tete (ex-Ajax) zit op een dood spoor bij Olympique Lyon en denkt naar eigen zeggen al aan een vertrek.
Zijn Franse avontuur is nog niet helemaal wat hij ervan had verwacht en gehoopt. Journalisten die Galatasaray volgen melden dat de Turkse topclub een principeakkoord zou hebben bereikt met de 23-jarige rechtsback en dat hij maandag naar Istanbul komt om medisch gekeurd te worden. De komst van de ex-Ajacied betekent wel dat Galatasaray afscheid gaat nemen van Mariano. De 32-jarige Braziliaanse rechtsback heeft weliswaar een doorlopend contract tot medio 2020 bij Galatasaray, maar er gaan geruchten rond dat hij een akkoord heeft bereikt met een Braziliaanse club.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen