'Galatasaray maakt 5,3 miljoen euro winst van Rodrigues'


arodme
Garry Mendes Rodrigues gaat zaterdag zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract bij Al-Ittihad. 

De vleugelaanvaller van Galatasaray onderhandelt momenteel in Dubai met vertegenwoordigers van de Saoedische club, nadat zijn huidige werkgever Galatasaray eerder al een akkoord bereikte over een transfersom van elf miljoen euro.
 
Ruim 20% (2,2 miljoen euro) gaat naar PAOK. De Griekse topclub verkocht Rodrigues anderhalf jaar geleden met een dooverkooppercentage van 20%. De Grieken ontvangen dus 2,2 miljoen euro van Galatasaray.
 
Daarmee maken de Turken flinke winst. Anderhalf jaar geleden kochten ze Rodrigues voor 3,5 miljoen weg bij PAOK Saloniki. Galatasaray maakt dus 5,3 miljoen euro winst van Rodrigues.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

We moeten nog kijken wat het is. VI meldt inderdaad 11 miljoen.

Winst, minst. Wat belangrijk is, is onze transferbalans vanaf de zomer van 2018. Wat hij eerst heeft gekost is niet relevant.


+: 465
-: 0
R: 1620
Level 5

In het begin dacht ik wie is dit nou weer, maar toen waren alle ogen nog gericht op Bruma, het tweede seizoen is hij los gegaan en heeft hij ons naar het kampioenschap geschopt samen met Gomis, we zullen je inzet en mooie goals missen Garry!+: 536
-: 0
R: 2019
Level 5

Domme keuze om op zo’n jonge leeftijd al naar een Arabische land te gaan. Alsof je de handdoek in de ring gooit voor je carriere en voor het geld kiest.

Daarnaast leuk en aardig dat mensen riepen 20 a 30 miljoen maar in werkelijkheid was hij misschien tussen de 6 en 8 miljoen waard voor een Europese ploeg en zijn Arabieren gek genoeg om 11 te betalen.


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

Ja man, rond de 5 miljoen per jaar garant verdienen met een contract van 4.5 jaar is een belachelijk domme keuze, vooral voor iemand die 6 jaar geleden postsorteerder was. Hij moest doen alsof hij voor Barca kon spelen en de CL winnen.


+: 7
-: 0
R: 60
Level 2

Garry thanks lan :tr:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen