'Galatasaray maakt 5,3 miljoen euro winst van Rodrigues'


arodme
Garry Mendes Rodrigues gaat zaterdag zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract bij Al-Ittihad. 

De vleugelaanvaller van Galatasaray onderhandelt momenteel in Dubai met vertegenwoordigers van de Saoedische club, nadat zijn huidige werkgever Galatasaray eerder al een akkoord bereikte over een transfersom van elf miljoen euro.
 
Ruim 20% (2,2 miljoen euro) gaat naar PAOK. De Griekse topclub verkocht Rodrigues anderhalf jaar geleden met een dooverkooppercentage van 20%. De Grieken ontvangen dus 2,2 miljoen euro van Galatasaray.
 
Daarmee maken de Turken flinke winst. Anderhalf jaar geleden kochten ze Rodrigues voor 3,5 miljoen weg bij PAOK Saloniki. Galatasaray maakt dus 5,3 miljoen euro winst van Rodrigues.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen