'Galatasaray denkt aan Simon Kjaer'


akjar
Galatasaray wil zijn verdediging in de winter versterken en het wordt nu gelinkt aan een oude bekende van de Super Lig.

Volgens Sporx is Sevilla-verdediger Simon Kjaer, eerder actief voor Fenerbahce, aangeboden bij de Turkse topclub. Kjaer kent een goed seizoen bij Sevilla en is een goedkopere oplossing dan andere kandidaten. De Deense verdediger heeft 14 La Liga wedstrijden achter de rug in de eerste seizoenshelft en moet zo’n tien miljoen euro kosten.
 
Galatasaray is naarstig op zoek naar versterking voor de verdediging, maar het wil niet te veel geld uitgeven. Er zijn enkele verdedigers in beeld bij Galatasaray, maar de club wil geen transfersom op tafel leggen. De Turkse topclub denkt eerder aan transfervrije en huurspelers. Als het echt niet lukt om Kjaer te huren wil de Turkse topclub een bod uitbrengen van ruim 5 miljoen euro.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen