Fatih Terim: "Vandaag is niet de dag voor Ozan Kabak om te vertrekken"


ozanke
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de 18-jarige Ozan Kabak.
"Ik wil nogmaals zeggen hoe belangrijk de Galatasaray Academie is. Wij geven aan alle talenten kans om zich te ontwikkelen. De talenten die hard werken zullen uiteindelijk beloond worden met wat ze verdienen. Er komt een tijd dat Galatasaray ook toestemming zal geven aan spelers die naar het buitenland zullen gaan, maar vandaag is dat niet die dag. Ik snap dat Ozan zich heel erg verheugt. Ik snap dat wel, maar vandaag is niet de dag voor Ozan Kabak om te vertrekken, niet tijdens de winterstop."
 
Er gingen de afgelopen dagen geruchten rond dat Ozan Kabak naar een club uit de Premier League zou vertrekken, maar het lijkt erop dat de 18-jarige centrale verdediger toch tot eind dit seizoen bij Galatasaray gaat blijven.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen