Fatih Terim: "Serdar Aziz en Eren Derdiyok komen niet voor in onze plannen"


fatihterimboos
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft donderdag aan de media verteld dat het tijd is om afscheid te nemen van Serdar Aziz en Eren Derdiyok.
"Ik mag Serdar en Eren heel graag. Ik mag beide spelers heel graag. Ik heb respect voor hun talent en carrière, maar ik denk dat onze denkwijze niet met elkaar overeenkomen. Het gaat niet om zoals de Turkse media de afgelopen dagen het beschreven heeft om één dag. Daarom komen beide heren niet voor in onze plannen voor de rest van het seizoen. Ik wens ze het beste. Ik hoop dat ze succesvol worden. Ik wil ze bedanken voor hun inzet wat ze tot nu toe hebben gedaan."
 
Serdar Aziz en Eren Derdiyok werden in 2016/2017 overgenomen door Galatasaray. Eren Derdiyok wist in 84 officiële wedstrijden 26 goals te scoren. Serdar Aziz heeft in 51 wedstrijden 5 goals gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 4671
-: 0
R: 5545
Level 5
+1

Fatih Terim vallah rezil ya. Waarom zou je Serdar weg sturen midden in het seizoen? We gaan nu het zelfde gevalletje mee maken maar dan in het verdediging.

Herneyse hayirlisi.


+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

Als het bestuur aan de transferwensen van Terim kan voldoen is er geen probleem. Op dat vlak heb ik alle vertrouwen in Terim.+: 7
-: 0
R: 60
Level 2

Terim weet wat hij doet respect :yegen:


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

Öyle olsun. Als je denkt dat we betere namen kunnen vinden is het prima... Of naam want slechter dan Eren kan niet. Als we maar goed spelen. Maar als Selcuk en Ahmet meer bij je denkwijze passen, zit je bij de verkeerde club. Dit is volledig jouw keuze en een slecht resultaat moet consequenties hebben.


+: 7299
-: 10
R: 13277
Level 6
+1

Snapje. Selcuk, tarik, omer ve ahmet ha la kulubte.


+: 370
-: 0
R: 461
Level 3

ja want de andere clubs staan natuurlijk in de rij voor selcuk,tarik , omer en ahmet :facpal: :facpal: . Die spelers zullen zowiezo niet vertrekken want ze weten gewoon dat geen een club hun wilt. Eren en vooral serdar aziz kunnen makkelijk een nieuwe club vinden.+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

Al die namen kunnen een club vinden. Alleen niet iedereen kan miljoenen salaris aan ze betalen.

Maar Ömer en Ahmet verdienen bijna niks, die kunnen makkelijk weg.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen