Fatih Terim: "Serdar Aziz en Eren Derdiyok komen niet voor in onze plannen"


fatihterimboos
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft donderdag aan de media verteld dat het tijd is om afscheid te nemen van Serdar Aziz en Eren Derdiyok.
"Ik mag Serdar en Eren heel graag. Ik mag beide spelers heel graag. Ik heb respect voor hun talent en carrière, maar ik denk dat onze denkwijze niet met elkaar overeenkomen. Het gaat niet om zoals de Turkse media de afgelopen dagen het beschreven heeft om één dag. Daarom komen beide heren niet voor in onze plannen voor de rest van het seizoen. Ik wens ze het beste. Ik hoop dat ze succesvol worden. Ik wil ze bedanken voor hun inzet wat ze tot nu toe hebben gedaan."
 
Serdar Aziz en Eren Derdiyok werden in 2016/2017 overgenomen door Galatasaray. Eren Derdiyok wist in 84 officiële wedstrijden 26 goals te scoren. Serdar Aziz heeft in 51 wedstrijden 5 goals gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen