Ozan Kabak en Serdar Aziz blijven toch bij Galatasaray!


serdarozan
De afgelopen weken gingen er geruchten rond dat Ozan Kabak en Serdar Aziz zouden vertrekken bij Galatasaray.
Ozan Kabak zou voor 7,5 miljoen euro vertrekken naar een club uit de Premier League en Serdar Aziz zou naar Besiktas of Fenerbahçe vertrekken. Toch blijken de geruchten niet waar te zijn, althans, dat meldt TRTSPOR. De Turkse sportzender beweert dat beide heren bij Galatasaray gaan blijven. Ozan Kabak krijgt een verbeterd contract en excuses van Serdar Aziz zou zijn geaccepteerd door trainer Fatih Terim.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1198
-: 0
R: 1486
Level 5
38

Denk je nou echt dat we een van de twee, of allebei zou gaan laten vertrekken ?

Serdar Aziz is een blessuur gevoelige voetballer maar is een stuk beter dan Maicon. Ik zou het niet erg vinden als hij zou gaan maar zeker niet transfervrij.

Ozan Kabak is absoluut geen 7.500.000 waard als je naar de huidige markt kijkt en wat er allemaal betaald word voor voetballers die niet eens de helft van de talenten beschikken die Ozan bezit.

Daarnaast moet je niet vergeten dat het voetballen in Turkije enorme druk met zich meebrengt en geen Eredivisie is waar je voor 99% Hollandse boeren voetbalt die niks anders doet dat drinken.

Ozan Kabak gaat een grote voetballer worden als hij over 2 á 3 jaar de stap maakt naar een sub topper ergens in Italië of Premier League ( waar hij momenteel voor te kort komt ). Laat hem nog maar even bloeien bij ons zodat we voldoende fruiten kunnen plukken van hem als de tijd rijp is, en dat is het momenteel nog zeker niet.


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

Antwoord op je vraag: Serdar, ja. Ozan, nee.

Het probleem met Ozan was dat hij ervoor kon kiezen om te vertrekken. Wij konden daar niks meer aan doen. Behalve dan een beter contract aanbieden.

Terim wou Serdar door z'n ego weg. Serdar heeft zich verontschuldigd . Dat heeft verder niks met voetbal te maken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen