Gomis: "Hoop ooit terug te keren"


agurmi
Bafetimbe Gomis heeft maar weer eens de wens uitgesproken ooit terug te keren bij Galatasaray.
De Senegalese spits verkaste afgelopen zomer naar Al-Hilal, maar heeft er sindsdien nooit een geheim van gemaakt ooit weer op Turk Telekom te willen spelen.
 
"Ik houd van Istanbul en Galatasaray, ik heb enorm veel vrienden daar achter gelaten toen ik naar Al Hilal vertrok", vertelt Gomis tegenover Sporx. "Natuurlijk hoop ik ooit weer terug te mogen keren. Ik sta nog 1 jaar onder contract bij Al Hilal en ben ook hier gelukkig. In het voetbal weet je het echter nooit."
 
De steraanvaller van Al Hilal heeft ook veel vertrouwen in Fatih Terim. "Ze zijn niet goed begonnen, maar ik weet zeker dat ze terugkeren aan de top. De club gaat zich zostraks versterken op de transfermarkt. Ze hebben echt een heel goed team."
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

Oftewel: "Ik ga elke cent melken".


+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

Echt diep triest dat iemand die ons kampioen heeft gemaakt, een stempel van geldwolf heeft gekregen...+: 7299
-: 10
R: 13277
Level 6

Die heeft de media hem gegeven en komt door die domme supporters die leugenaar albayrak geloven. Er zit veel meer achter, maar heb geen zin om dat te typen.


+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

Supporters (en bestuursleden) zijn enorm naïef vandaag de dag. Ze doen alles om naar de pijpen van de media te dansen.

Gomis vraagt om geld, en hij is meteen een geldwolf voor de media. Supporters gaan erin mee. Bestuur denkt, doen we hem lekker weg.

Sneijder speelde 2 mindere wedstrijden per seizoen, media smeert het uit, bestuur denkt, doen we hem lekker weg.

Melo was 'ethisch onaanvaardbaar' , volgens de media. Bestuur denkt, we doen hem weg, de media heeft gelijk.


Zo gaat het altijd maar door.


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

Jij doet exact hetzelfde met nieuws over het bestuur.

Ik basseer mijn statement trouwens niet op nieuws. Kijk naar de twitter-account van Gomis. Alsof hij de fanatiekste Al-Hilal supporter ter wereld is. Hij veranderd wel heel gemakkelijk van kleuren. Vind ik niet authentiek


+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

Om kritiek tegenover het bestuur te hebben, heb ik geen media nodig. Ik ben iemand die makkelijk kritiek heeft en makkelijk sceptisch is. Dat geef ik gerust toe. Dit bestuur heeft in mijn ogen nog niks bewezen, en heeft al enkele keren de supporters tegen hun kar gespand. Dan heb je wel wat vraagtekens.+: 7299
-: 10
R: 13277
Level 6

Als eerst. Wie stelt nou albayrak aan voor de transfers.. heeft geen verstand van zulke zaken. Hij haalt spelers die iedereen kan halen.. mugdat omer etc al die rotzooi..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen