Transferbudget Galatasaray: 20 miljoen euro


mustafacengiz
Galatasaray wil de komende maand twee centrale verdedigers en twee aanvallers gaan halen.
Om dit te kunnen bereiken en toch aan de UEFA Financial Fair Play regels te houden, wil Galatasaray drie voetballers verkopen en hiermee 20 miljoen euro aan transferbudget vrijmaken. De Turkse topclub mag de komende 4 jaar alleen spelers kopen uit inkomsten van verkochte spelers. 
 
De transfer van Rodrigues en Maicon naar Al Ittihad bevindingen zich in de laatste fase en verwacht wordt dat Galatasaray 12,5 miljoen euro gaat opbeuren van de verkoop van deze spelers. 
 
Ozan Kabak wil niet verlengen, maar kan in de winter voor 7,5 miljoen euro zonder tussenkomst van Galatasaray gekocht worden. Verwacht wordt dat hij naar de Premier League zal vertrekken.
 
In totaal verwacht Galatasaray dus 20 miljoen euro aan transferbudget.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen