Schokkend gerucht in Turkije: 'Galatasaray-speler naar aartsrivaal'


ameic
Nooit een slimme zet: overstappen naar de aartsrivaal. In het verleden gebeurde dit weleens vaker, maar altijd reageert het publiek er niet echt positief op.
Het nieuwe gerucht in Turkije doet dan ook veel stof opwaaien: Galatasaray-verdediger Maicon zou namelijk op weg zijn naar Fenerbahce of Besiktas.
 
Volgens Fotospor heeft de zaakwaarnemer van Maicon de Braziliaan aangeboden bij Fenerbahce en Besiktas. De verdediger zou niet willen vertrekken naar El Ittihad(Saudi Arabie) en kiest voor een verblijf in Istanbul omdat zijn vrouw dat niet wil. Meer info volgt...
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen