Hakan Çalhanoğlu: "Ik hoop dat Galatasaray kampioen gaat worden"


hakancalhanoglu
Hakan Çalhanoğlu, de Turkse sterspeler van AC Milan heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik voel mij goed bij AC Milan. Ik wil niet weggaan, maar ik wil wel later in Turkije spelen. Ik heb dit tegen mijn familie en mijn vrouw gezegd. Ik praat soms met Fatih Terim. Ik ben al vanaf kleins af aan een Galatasaray supporter. Ik wil wel later voor Galatasaray spelen waar ik een supporter van ben. In de voetbalwereld kan er van alles gebeuren, maar op dit moment denk ik niet dat ik ga vertrekken.
 
De Süper Lig heeft zich goed ontwikkeld. De stadions zijn geweldig. Clubs als Yeni Malatyaspor laten zich zien. Dit laat zien hij kwaliteitsvol de competitie is geworden. De grote drie kunnen goed en slecht presteren. Fenerbahçe zal binnenkort zichzelf ook herpakken. Ze hebben veel nieuwe spelers. Ik hoop dat Galatasaray kampioen gaat worden. Başakşehir doet hele goede zaken met trainer Abdullah Avci."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen